Fast i Brissy!

Nej okej då, jag tar tillbaka det där jag sa om att sommaren börjar visa sig etc etc. Fuck vad kallt det är!! Idag blev det inte varmare än 13 grader, och på nätterna har vi runt 5, 6 grader. Meeen vi går mot varmare tider så det blir nog behagligare snart. 
Nog om det. Drog till Brisbane i lördags för lasern och tanken var att ta bussen tillbaka direkt efter behandlingen eftersom jag skulle jobba söndag. Blev det så? Njaaae, panikade en aning då jag började inse att det inte gick några bussar tillbaka den dagen heeeheeee.. Så kontaktade chefen, arbetskompisar osv och lyckades lösa det så någon annan kunde komma in ist för mig, pjuh! (Man jobbar alltid själv söndagar). Så fast i Brisbane, vad göra? Fick den briljanta idéen om att kolla om det fanns någon ledig drop in tid hos frissan, vilket det gjorde och jag kom ut därifrån med en fräsch blond balayage! Så skönt och så nöjd! Övernattade på hostel och tog första bussen hem dagen efter.
Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt men det löste sig ju och blev bra ändå! Lite mindre kvar än jag tänkte på kontot, MEN nu har jag fabulous hair som luktar gott och ser strålande ut! Haha yaas! Gotta treat yaoself.