Midsommar!

Denna dag var en av dom bästa dagarna vi haft här på farmen, så himla underbart! Så lyckat och så kul! Sommarvärme fick vi också, strålande sol (är lite bränd nu hehe), toppensällskap och svenska hits! Vad mer kan man begära? Så glad över denna dag!

Pruningen so far

En vecka med att klippa grenar har nu gått och det är såå tråkigt! Haha.. blä. Jag och Ida jobbar på ett område helt för oss själva vilket är lite ensamt och har ingen koll om hur det går för resten av prunarna, men för oss går det helt ok. Använder oss av air snips, lite läskigt, fort är det gjort att ett finger flyger av, men än så länge har vi alla fingrar kvar hehe. Haft otur med vädret så stått ute i regn, rusk, storm och kyla, åkte in till Stanthorpe för att köpa stövlar, jacka m.m. så nu är vi utrustade och redo för alla väder haha! Bring it on.

Städa städa

Fått några dagar ledigt hit och dit nu i väntan på mer jobb, kom igeeen vi vill jobbaaa! Så dom lediga dagarna har vi lagt vårt krut på att fixa iordning vanen, städa, pyssla, storhandla, och haft oss en och annan dagsfylla hehe.

Sen har det varit lite sad eftersom vi fick beskedet att dom här sköna britterna på bilden inte fått fortsatt jobb.. Vi klickade riktigt bra med varandra så det var tråkigt att se dom lämna.. Meen som tur är så är dom inte långt borta, vi alla har bil så någon ledig dag ska vi dra iväg på dagsäventyr tillsammans! Det blir kul!

Brissy Brisbane

Så vi tog bussen in till Brisbane i fredags i hopp om att hitta en bra van att köpa! Vi såg också väldigt mycket framemot att bara få vara i en storstad. Lämna lantlivet ett tag och bara strosa på gatorna, kolla butiker, äta annat än hemlagat osvosv. Det var sååå nice!

Så vi shoppade lite nödvändiga saker, jag hittade en cool hatt och ett halsband av äkta kristall (haha nödvändigt!) och Ida hittade också lite grejer. Vi åkte och kollade på en van, som var lite för skröplig och opålitlig för vår smak. Åkte vidare för att se på en nyare och fräschare, föll direkt! Prutade ner priset lite och köpte den dagen efter, wiiiee!! Så tog vi vår alldeles egna Camper Van och körde till IKEA både för att avnjuta köttbullar i brunsås och lingonsylt, men också för att köpa inredning, madrass osv till vanen! Det var riktigt riktigt nice!! Sen körde vi de tre timmarna tillbaka till farmen och överraskade alla våra roomies! Så en quick visit men en välbehövlig och en lyckad sådan!

Äppelplockning DONE

Nu har vi plockat färdigt alla äppleeeen! Såå många gånger som man varit nära på att byta till pack ist för plock pga att det är så tungt, men vi höll oss kvar in i det sista! Vi är fasen såna warriors! Hur ont vi än må ha i kroppen efter dessa 6 veckor så har det helt klart varit värt det! We did it! 

Nu har vi 5 dagar ledigt innan det är dags för pruning, späännande! Och dessa 5 dagar kommer vi spendera i en storstaad, nämligen Brisbane! Wiiie! Så niiiice!

Stolt! :' ) 

Fääääst

Så i lördags var det fest! (som alla andra lördagar eftersom det inte finns något annat att göra här) men oj vad kul det var! Vi förfestade i huset och sen drog vi ut på en cocktailbar i Stanthorpe där dom gjorde riktigt häftiga drinkar, och stora! och goda. Efter det gick vi ut på den enda "nattklubben" som finns, Central. Där träffade vi massor med andra från farmen vilket var jättekul! Det blev en hel del dansande och mingel! Kvällen gick så himla snabbt, men det är väl som man säger, det går fort när man har roligt!
(OBS, vår chef är han som räcker ut tungan... haha)
RSS 2.0