Lipart

En ledig dag, och hur spenderar jag den? Lipart! haha ett hjärta först och sen blev det en firrelirre!
Spenderar mina dagar väldigt väl känner jag! haha ;) men det är kul!

Förra helgen

Förra helgen spenderades i Skeå, Byske och Piteå!
Det var en fantastisk helg och detta är vad jag gjorde:
Åkte motorcykel med bror upp till Byske för att hälsa på mormor, morfar, farmor och farfar. Vi började hos mormor och morfar och där var också lilla söta kusinen Molly så vi busade utomhus i den skinande solen, sparkade boll, stod på händer och hade "te-bjudning", var riktigt kul!
Sedan bar det av till farmor och farfar och då blev det mer fika och så pratade vi om allt möjligt, supertrevligt!=)
Mer mot kvällen drog jag mig till Cissi och mötte upp brudarna för en grillkväll tillsammans, var lite kämpigt med att få igång grillen haha men tillslut gick det! Suuupergott var det!
Söndagen hade jag och Sandra lite spa så vi körde ansiktsmask och handpeeling, sköönt! Sedan drog vi på stan och så mötte vi upp mamma, Jerry och Robin på Espresso House för en fika, så vi tjattrade lite innan jag begav mig vidare, jag hade nämligen inbokad en tatueringstid så gaddade mig lite ;) bilder på resultatet får ni se lateer! Efter det var det gärnet mot Piteå för middagsbjudning hos pappa och Maria och dom bjöd på grillat, nomnom! Har varit ganska så bortskämd med maten i helgen känner jag haha, smaklökarna har njutit, och det har jag med!

The making of Harry Potter! Warner bros studio tour.

Magiskt! (hehe)
Det känns overkligt så här i efterhand att vi faktiskt varit där filmen spelats in, sett rekvisita dom använt sig av i filmen och fått ta del av bakom kulisserna material. Såå kul!
Var så mycket att se och göra där inne och så bjöds det på lite spännande överraskningar så det blev aldrig tråkigt! Är så glad att vi for dit =D 
Nu har jag bockat av både Sagan om ringen och Harry Potters inspelningsplatser från min bucketlist, yeey! =D
(Klicka på dom små bilderna för att förstora dom)
  
  

London 2016!

Har haft en underbar weekend i London med bästa Julia!
Vi gav varandra denna resa i födelsedagspresent och det var nog den bästa idén ever!
London bjöd på sommarvärme dom första dagarna och sol varje dag annars, toppen!
Det blev massor med shopping, vin och god mat!=) Vi har även haft en liten picknick i Hyde park, åkt upp i Storbritaniens högsta byggnad "The Shard" och njutit av utsikten på 72a våningen med ett glas vin i handen (såklart! haha), och sen har vi också varit på "Harry Potter warner bros studio tour, the making of Harry Potter"!! iih, det kommer i ett annat inlägg ;)
(Klicka på dom små bilderna för att förstora dom)
  

Räknar dagarna nu!

Nu är det nära! Längtar såå, för snart är det dags för Londoooon! Tid att njuta, umgås med bestie, upptäcka, uppleva, vara. Dags för lite ny energi, varva ner en växel, skratta, snacka skit, dricka vin, och bara ha det bäst!
Ja tack!
>>London 2013<<

When life gives you lemons

Note to self:
• Positiva tankar och positiv inställning.
 
..och Yoga, inte att förglömma. En detox för själen! 
RSS 2.0