Surfcamp i Portugal!

wohooo! Längtar som faaaaaaasen! :D:D:D:D
Exakt 3 månader kvar nu!
Detta kommer bli aaaawesome brudeeen! :D ♥
Hoppas våra skills från Hawaiisurfingen sitter i fortfarande haha återstår att se! :D
Så lycklig just nu!

Oh yeah!

So Dressmann, we meet again! ;)

Alla hjärtans dag och 1 år tillsammans!

Lördagens kärleksdag blev supermyysig!
Jag började dagen med en skattjakt som älsklingen hade gjort åt mig haha wiie! Hjärnan var dock lite seg direkt på morgonen men jag hittade alla ledtrådar och tillslut också skatten! Så himla gullig kille!
← Av mig - Av han →
Sedan gjorde vi oss klara för kvällens middag på Waldorf. Det blev en 3rätters och guud så gott det var! Efter middagen drog vi vidare till Clarion Sense Skybar och drack lite goda drinkar och bara hade det mysigt=)
Tänk att just jag skulle få ha den turen att kunna kalla en sån fin kille som denna för min pojkvän. Känner mig så lyckligt lottad och det här året tillsammans har varit helt underbart.
Jag är så lycklig tillsammans med dig Oskar. Ett år gick fort! ♥

Jukkasjärvi

Då kan man bocka av Ishotellet på listan! √ check på den ;D
Var i lördags jag, Oskar, Robin och Sandra tog bilen och körde 45 mil för att besöka det väl omtalade Ishotellet! På vägen dit hade vi lite musiktävling, lyssnade på dokumentärer, och njöt av den fina utsikten! Jättefina snötäckta vyer. Oskar och Robin hade turen att se en Kungsörn på nära håll, samt en ren haha norrland♥.
Då vi kom fram till destinationen och klev in i hotellet så blev vi alla ganska mållösa tror jag, fasen så vackert! Isen såg verkligen ut som kristaller! Och så hade dom en iskyrka som vi gick in i, och en isbar! inne i isbaren beställde vi nått att dricka och för min del blev det en drink som jag glömt namnet på, men det coola var att glaset var gjort av is!
Mycket skickligt gjort hela stället!=) Indeedius.
Beautiful!

Helgens Byske-visit!

Finaste mormor fyllde år i fredags och skulle firas på lördagen så då tog jag och Oskar bilen ner till Byske för att vara med! Men innan vi skulle till mormor och morfar så for vi (jag, ogge, robin och sandra) en sväng till farmor och farfar och hälsade på dom också=) fikade lite och pratade på!=)
Sen då vi kom hem till mormor och morfar var det Tacos som stod på menyn, muuums! Lillkusinerna var där också så det blev en hel del bus och sånt kul också hehe=)
På kvällen bestämde jag, Oskar, Robin och Sandra oss för att trotsa snöovädret och köra till Skeå och ta oss upp på Vitberget för att åka madrass! sjukt spännande bilkörning med några fastkörningar men sååå värt!
Var riktigt kul i slalombacken och fort gick det nedför haha! 
Då vi åkt klart varvade vi ner med en film "American Sniper" till sent på natten, mkt bra film!=) 
Superbra lördagskvällsnöje!
RSS 2.0