KICKS

Men naaaaaaaaaajs!!
Började jobba på Kicks igår och det känns så himla bra!
Skönhetsprodukter, parfymer, hårvård, hudvård, smink ←HEAVEN!
Där trivs jag och hoppas hoppas på att få jobba massor och länge :D

Kebnekaise försök numero uno!

Redan i onsdags förra veckan tog vi vårat pick och pack och körde ca 50 mil för att sedan komma fram till Nikkaluokta. Där övernattade vi i bilen för att sedan tidigt på morgonen påbörja våran vandring mot Kebnekaise fjällstation!
Det var en härlig vandring med sol som kikade fram, superfina öppna vyer, och klart kallt och gott vatten från bäckarna!
 Då vi 2 mil senare kom fram till fjällstationen hittade vi ganska direkt en plats att sätta upp tältet på, och så gjorde vi en god middag=) Kollade lite hur det såg ut inne och runt om fjällstationen, mkt fint!=) och sen närmare kvällen började det då tyvärr regna.. och det regnade non stop i flera dagar, plus att det var väldigt dimmigt så någon bestigning av Kebnekaise gick inte, himla synd! Därför hyrde vi 2 dagar senare en helikopter för att ta oss från fjällstationen tillbaka till bilen i Nikkaluokta. Det var första gången jag åkt helikopter och det var riktigt ballt! Hade lätt åkt mer hehe! :D
Himla synd att det inte blev någon bestigning, men vädret är ju svårt att rå på. Nästa gång får vi helt enkelt hålla tummarna på att vädret är på vår sida så vi kan bestiga berget!
Det hade varit riktigt mäktigt!=)
(Klicka på dom små bilderna för att förstora dom) ← tips! ;)
 
   
 

Color me rad i Umeå!

Tidigt på lördagsmorgonen tog jag, Julia och Linda bilen och mötte upp Eklund, Joel och Kevin i Skeå, sedan drog vi iväg till Umeå för att springa Color me rad! Loppet är 5km och innan, under och efter loppets gång blir man bombarderad av en massa färg, så man kan väl som säga att det var en färgsprakande upplevelse! hehe ;D
Peppande musik spelades från scenen, och då vi kom i mål var det färgfest!
Loppet var dock ganska jobbigt att springa haha, konditionen är inte på topp.. Men sjukt kul! =D
 Efter Color me rad körde jag, Julia och Linda in till Umeå och checkade in på vårt hotell, duschade och fixade oss för att sen gå ut och äta på Bishops tillsammans med Wulff, mycket gott! Och efter middagen var det fääst! Vi hade förfesten på hotellet och sedan drog vi ut på Rex och skakade roompaa!
Var en riktigt rolig helg i Umeå!=) 

International foodmarket

Skulle en sväng på stan med Emelie igår och vips så är det typ en marknad mitt i shoppinggatan? Nyfikna så kikade vi vad det var och det visade sig vara International foodmarket, mummens! Fanns ju allt möjligt gott! Från alla dess olika länder osv, superkul! Så vi köpte lite godsaker som bland annat, brittiska fudges och italienska chokladbakelser! Kul att få höra och prata lite olika språk, ta del av en massa olika länders delikatesser, i like! Sen blev det lite annan shopping för oss också, supersnygga kläder som jag är mer än nöjd över! Var en riktigt mysig dag=)
Sen idag drog jag och Oskar in en liten sväng och då kände jag mig tvungen att testa äta krokodil. Sagt och gjort! En delikatess från Australien och det smakade fasen helt ok!=) Sen avrundade vi kvällen med bio och det blev "En labyrint av lögner".
(Bild på krokodilburgaren hittar ni längst ner i detta inlägg)
RSS 2.0