bloggpaus

Är just nu i Halmstad och spenderar min sommar här, helt underbart! Och just därför kommer jag inte uppdatera min blogg, så i augusti lär jag börja om igen och lägga ut lite bilder också, från stockholmstripen och resten av min sommar! du kan ju kika in då igen ;-)

sommarpix

Tog lite somriga selfies idag, var ute efter en ny facebookbild och så fick det bli=) Passade också på att byta headern på bloggen som ni kanske ser hehe=) Riktigt härligt väder har det varit (och är) idag, äntligen får vi lite sommarvärme och skinande sol!=)

Stadsfesten

Lördagen for vi på Stadsfesten=) Där var det mkt folk som vanligt! Och den absolut bästa thaiwooken stod på sin plats, underbart good! och så blev det att åka karusell för jag och cissi också, haha fan vad kul! Men himla synd att det var så sjukt kallt under kvällen.. Man vill ju inte direkt bunta upp med vinterjacka, mössa och vantar mitt i sommaren, men det hade verkligen behövts!
Gick förbi en "ASS"bil, hahah så där stod vi och fulade oss ett tag, och dessutom så fick vi turen att festa med Seth Rogen på den andra förfesten! haha träffade sen lite folk som man inte träffat på länge, och minglade mest påå=) 

Grillmys

I fredags drog jag och mina fina vänner ihop en mumsig middag tillsammans och det var grillat som stod på menyn! Riktigt gott och trevligt var det och vi satt och pratade på enda in till sent på kvällen! En riktigt lyckad mysfredag=) ♥
 
RSS 2.0