Midsommar 2018

Haha jaa, herregud vilken dag/kväll! Så sjukt kul och lyckat det blev! Vi stylade stången lite annorlunda jämfört med förra året då vi hade äpplen, men i år fick det bli så svenskt som det bara gick. Gult och blått, blev rätt sött ändå! Till middag gjorde vi Skagenröra till förrätt, varmrökt lax och potatis till varmrätt och jordgubbar med vaniljglass till efterrätt. Vi drack rosé och ”nubbe”. Innan varje shot sjöng vi en snapsvisa! Haha var så kul att höra grabbarna försöka sig på svenska visorna, bra jobbat måste jag säga, implonerande! Vi dansade som galningar runt midsommarstången till små grodorna, prästens lilla kråka, fågeldansen osv. Hade tävlingar som kasta stövel, hoppa säck osvosv. Jag och Ida vann alla tävlingar haha yey! Men till grabbarnas försvar så var det första gången för dom så det är okej. Kvällen avslutades med partymusik och vardagsrummet blev till ett dansgolv. Vi fick besök av fler vänner som joinade firandet och allt var bara så nice! Jätteglad över denna midsommar, den blev så bra som den bara kunde bli!

Full house mates!

Nu är vi fullt hus igen! Efter mkt om och men så valde A att stanna längre, så får vi se nu då vart jobb finns åt herrn.

Jag jobbar på iaf, packar äpplen dag in och dag ut. Drömmer till och med om äpplen haha.. dom är överallt, fuck sake! Känns skönt att ha en inkomst igen iaf. Det här blir bra!

Så, fullt hus ja. Nu är vi jag, Andrea, Sam, Alex och Ida. The dream team! Det känns så bra. Nu hoppas jag bara på att det fortsätter så. Alla mina närmaste vänner här i Australien, nu samlade i mitt hus. Jag e lycklig, ja jag e lyyycklig, ja jag e lycklig måndag tis....... osvosv. Sjukt nice! Så nu får ingen flytta ut, capiche?

Fuck

Be careful what you wish for, you just might get it. 

Jag önskade mig ett jobb. Fick ett. Samma dag slutade A på sitt. Vi längtade tills vi skulle få ha huset för oss själva igen. Vi fick det. Men bara till på söndag visade det sig, för sen drar A och jag kommer bli helt själv.

Så nu blir det jag, äpplen och possumsen! Happy life. Livet leker. #lyckligtjej

Äppelfarm once again

Ja men det kanske är dags för en uppdatering då. Och för ni som var nyfikna, Britt-Marie körde för fa’an! Woop! Fick jobbet och började jobba i torsdags! Jag som lovade mig själv att aldrig nånsin jobba nå mer med äpplen, och här är jag, i ett skjul på en äppelfarm och packar igen. Funny how life turns out. Men jag behöver pengarna nu, så att så får det lov att bli.

Minus tre, italienaRE

Så var vi bara 2. The last man standing lixom. 4 månader tillsammans med dessa karaktärer. Tack allihopa för att ni livat upp stämningen i huset, The Conifers house! Och för alla nya italienska ord ni lärt mig haha.
Önskar er all lycka till med de nya äventyr som väntar!
RSS 2.0