Finbesök och årets första grillning!

Söndagen var en bra dag!
Fick besök av broder, Sandra, Johanna och Andreas=) Dagen bjöd på lite sällskapsspel och årets första grillning, sinnessjukt stört gott, noooomnoom! Så vi alla var nog rätt så höggravida efter den måltiden haha=) Sedan umgicks vi bara och pratade på om lite allt möjligt, supertrevligt och jättekul med sånt fiiinbesök!=)

Afterwork med Dressmann på Savoy!

Det var onsdag förra veckan som crewet samlades och avnjöt en god middag och gott dricka tillsammans. Mycket trevligt!=) Man skulle haft afterwork lite oftare! hehe=)
 

Lila sotning

Denna sminkning blev jag faktiskt riktigt nöjd med!
Det svåra var bara att få med på bild hur det egentligen såg ut, och sooom vi kämpade med ljus och inställningar på kameran för att få till det haha herregud! Är också därför dessa bilder jag valt ut har olika ljushet, men dom gör ändå inte heller riktigt rättvisa med sminkningen, men close enough! så he få duuug=) Är glad att jag vågade sminka under ögat också, vilket jag varit väldigt försiktig med förut, men det blir mer enhetligt då and i like it!=)

Panda

Testade en morgon att göra en snabb lipart och detta blev då resultatet! En liten panda haha=) Får se vad som kommer härnäst! ;)
 

Reindeer makeup

Hade lite kul med sminkväskan igår. Det ena ledde till det andra och vips så blev jag en Bambie!=)

Glad Påsk från oss alla till er alla!

Måndagsmys i Skeå!

Drog till Byske i måndags för att hälsa på lite släkt och på kvällen åkte jag vidare till skeå för myskväll med vännerna hos Johanna och Andreas! Supermysigt=) Blev mkt gott snacks, wiine, och catch-up talk som verkligen behövdes! Pratade på enda in på natten och sen blev det övernattning för min del!=) Sooom jag hade saknat dom! Mina finafina vänner! ♥  

Hittat lite reggaestreringsskyltar under mina promenader!

Hahaha alltså humorn... men jo detta är faktiskt kul! ;D
RSS 2.0