Putin har talat

HAHAHA alltså... Hemskt, men såå kul! =´D haha
 

Bytt bil

Hejdå Toyan..
Hej Opeln!
(Dock inte våran bil på bilden, är så mörkt hela tiden nu så går inte ta nån fin bild på den, men så här ser den ut iaf!)

London we meet again ;)

Wiie ännu en resa bokad!
I maj bär det av och då kommer jag och Jullan fira våra födelsedagar i domdomdomdom.... Londooon!
Kommer bli så mysigt! Och det vi ska göra är besöka "The making of Harry Potter"-studion, där delar av filmen då har blivit inspelad =D Shoppa, njuta av mkt vin och äta riktigt god mat! Shit vad jag längtar =D 

Cocktailkväll!

I lördags kom tjejerna till Lulää! Vi möttes på Waldorf för att avnjuta mumsig restaurangmat, och då fick vi också lite stämningsfull sång på köpet! Norrbottens luciatåg var nämligen och lussade i restaurangen=) Efter middagen drog vi hem till lägenheten och gjorde oss klara för kvällen, och sen var det dags att börja blanda drinkar! Vi körde på två olika sorters cocktails, Margarita och Cosmopolitan. Men jaa.. haha det blev kanske inte dom mest lyckade drinkarna.. Margaritan smakade bara sprit och salt. mums.. haha! Men Cosmopolitan var ändå drickbar=) Sen hade vi ju ett säkert kort också, VIN. Vi spelade lite sällskapspel, surrade, och begav oss senare ut på O'learys! Där blev det mer gott från baren, mingel, och dansande till bra musik! Supertrevlig kväll! =D

Folk som klagar på stödet Frankrike får pga attentaten.

Nu måste jag få skriva av mig lite innan jag sprängs inombords.

Det är många som stör sig på att folk visar så stort stöd till Frankrike just nu och inte lika mkt till andra länder som attackeras av IS. Och jag måste bara få säga LÄGG AV!

JA det händer massor med skit runt om i världen, det är inget nytt. Det är jättehemskt! Men några av anledningarna till att attentaten i Paris blivit så stort är (tror jag) för att det är i ett land som annars är fridfullt. Europa är inte en orolig världsdel, så när det händer något sånt här oväntat och brutalt så blir man självklart chockad. Delar av Mellanöstern, Afrika osv har det länge varit oroligt i, det är vi alla medvetna om, och det är verkligen jättehemskt! Men att det bombas där är inget nytt tyvärr. Det betyder inte att det är mindre hemskt, men kanske mindre chockerande. Sedan kan jag känna att Frankrike är ett land man har lite anknytning till, och det ligger samtidigt närmre oss, då är det inte konstigt att det berör mer, man kan ju jämföra med en människa som man har anknytning till, skulle den personen dö skulle man ju sörja mer än om det varit någon helt okänd, för ska man måsta sörja alla människor som dör i världen skulle det ju inte finnas kvar någon tid till att leva själv. Det jag menar är att man kan inte göra lika mellan allt och alla även ifall man skulle vilja det. Det går inte att sörja allt hemskt som händer, då går man ju under själv. Nu hände något väldigt tragiskt i Paris, låt folk som vill få visa sitt stöd.
Så himla tråkigt att man ska få mothugg för att man visar ett land som blivit attackerad av terrorister sitt stöd. Lägg av, snälla.

 

Selfiebåset på Halloween!

Här kommer en liten fotobomb från Selfiebåset!

Halloween 2015

Vet inte om jag kommer få tag på bilderna från fotobåset så jag tar och delar med mig av dom bilder jag har från kvällen! Var en riktigt kul kväll även ifall det började med en hel del stress för min del, jobb, bil som pajade, osv. men jag tog mig till Skeå efter allt strul och var väl redo att börja festa vid kl 9.. haha men bättre sent än aldrig, right? ;) På festen fanns det bland annat jultomtar, Rudolf, Mario & Luigi, jigsaw, safaritjej, dockor, spruckna/halvdöda ansikten osvosv! Var så himla kul att träffa alla fina vänner! Se allas utklädnader, blanda lite drinkar och skaka lite bootey=) Lokalen var riktigt nice utspökad och häftigt med fotobås, dansgolv med brottsplats osv! haha supernice! Sen så råkade jag ju vinna pris för bästa utklädnad också hihi =] kuul! Nej med det var en riktigt lyckad kväll det här! =D

Mermaid

Aaaah! Blev visst en sjöjungfru på Halloween!
Kommer göra ett inlägg om själva kvällen med massa härliga bilder om ett tag. Väntar bara på bilderna som togs i fotobåset ;D Stay tuned!
 

Rosters och Aladdin!

Förra helgen var ju Robin och Sandra på besök! Så himla trevligt :D
Vi drog ut och åt 3rätters på Rosters och allt var helt stört gott! Shit så mummens!
Där ska vi äta fler gånger, Garanterat! Efter maten drog vi tillbaka till lägenheten och såg Aladdin, haha nostalgi! Lika bra som alltid!
Supertrevligt att ni kom och hälsade påå!=) 
RSS 2.0