Stanthorpe horse/wine racing 2018

Igår var det den årliga Horse Racingen här i Stanthorpe! Eller Wine Racing kallas det fast ja, det är ett hästrace, hur som! Det var riktigt nice och massor av människor, sol och varmt, bra sällskap och mumsigt med bubbel!
Ida bettade på en häst och vann! Woop! Mer bubbel! Haha jaa nej det var ett riktigt trevligt event må jag säga!

Välkommen till The Packing Shed!

Här kommer bildbomb på min arbetsplats!

Nya Conifers crew!

Här har ni oss, nya gänget som bor i Conifers House! Det är vänner till Alex och dom kom direkt från Italien (Sicilien) så allt är väldigt nytt och spännande! Kul! Dom har iofs bott här nu i några veckor men jag ligger efter lite haha. Nåväl, nya roomies och nya memories to be made! Välkommen!

Avskedsmiddag

Igår kväll drog vi ihop gänget för en middag i vårt hus! Det var Megans (Tjejen i mitten i beige/orange) sista dag innan hon åker hem till Irland.. fan vad trist.. men förhoppningsvis ses vi igen. Världen är ganska liten ändå! Alex och Sam tillagade pasta med ragu (stavning?) och hemmagjord pesto som dom blandade ihop med det osv. Supergott! Grillade kyckling gjorde vi också och tillbehör. Tjejerna hade med sig efterrätt i form av choklad cheesecake och äppelsmulpaj med glass. Gott gott gott! Det var en trevlig kväll men jag var så sjukt trött och håller på att bli sjuk också så var rätt så hängig, men trevligt var det och himla gott! 

Last night

Igår var jag kung, idag är jag knäckt.
Haha mycket bra kväll!

Tomt skal och välbehövligt avbrott

Denna vecka har jag jobbat totalt ca 70 timmar. Jag känner att jag går på tomgång. Jag vill såklart jobba, det är lixom anledningen till att jag är här, men då jobbet tar över och man inte hinner eller har orken till att göra annat så övergår det till en smula ångest men framförallt blir det ett stressmoment. Stress.. en av anledningarna jag lämnade Sverige för. Slippa stressen. Stress kommer alltid finnas och jag gissar på att jag borde jobba på att hantera den bättre, och det ska jag absolut försöka göra.

Idag valde jag dock att inte åka in till jobbet. Vilket gav mig lite ångest, men känner nu att vilket bra beslut! Jag har sovit dåligt, haft panikdrömmar och vaknat upp utan att känna mig utvilad alls. Denna morgon låg jag kvar till halv 11 och kände mig ändå helt slut. Tog bilen och körde 5 mil till Warwick för en lugn stund för mig själv. Sitter i skrivande stund på ett Café, smuttar på en mango smoothie och njuter av att bara vara. Så skönt. 

Att jobba mellan 50 och 60 timmar i veckan känner jag mig rätt nöjd med, men inte mer än så tack. Tyvärr kan jag inte riktigt välja, haha aldrig är man nöjd.. men vet ni vad? Nu ska jag bara jobba ca 2 månader till och sen ska jag fasen semestra och njuta av livet! Då kommer detta hårda arbetande kännas värt, I’m sure of it! Can’t wait!!

Förra helgens bravader

Denna lördag var inte som alla andra lördagar, den var bättre!! Vi skulle alltså ha en bbq fest hemma hos oss och jag visste inte när jag skulle sluta jobba men visste att jag absolut skulle vara med på festen! Jobbade till halv 10 på kvällen.. 13 timmars pass haha så då jag tillslut kom hem, trött och vrålhungrig så fick jag lite utav en chock. SHIIIIT vad mycket folk!!! Helt stört med folk, och dom hade kopplat in en mikrofon till högtalarna och sjöng/skrek med musiken så jag tror hela Stanthorpe hörde haha. Det var kaos fast bra kaos. Hade inte sett hälften av människorna förut men dom flesta vad superdupertrevliga verkligen! Jättekul! Lite spännande var det dock att komma hem till detta och snabbta sig en dusch då folk sprang in till badrummet hela tiden (finns inget lås), boxa sig igenom folkmassan för att komma in till mitt rum för att fixa mig, sminka mig och ta på festkläder, slänga i sig nudlar och hälla i sig vin för att komma ikapp haha åharre, lite stressigt ja, men värt det! Det var en superkul kväll och jag lärde känna så mkt nya härliga människor, Wiie!

Dagen efter var en dag av avkoppling. Några från festen övernattade och några kom över för att chilla. Vi rullade ut yogamattor på gräsmattan för dom som ville yoga lite och jag höll i min första yogalektion! Kul! Sedan avrundade vi med en 10 minuters guidad meditation. Jätteskönt!

På söndagskvällen blev jag upplockad av några dudes för att åka till Warwick och se på bio! Det blev filmen ”Venom”, inte riktigt min typ av film, men grabbarna gillade den och jag tycker det var kul att åka iväg en sväng!

Har bara bilder från Söndagen att bjuda på, så här har ni ett gäng yogis haha!

Parteey!

Det har börjat trilla in mer och mer backpackers nu när thinningsäsongen närmar sig! Kul! Lärde känna ett helt nytt gäng förrförra lördagen och alla var så himla sköna! Mest britter och en britt kunde prata lite svenska, imponerande måste jag säga! Vi hade förfest i en av grabbarnas hus och det blev beerpong, mingel och sång, haha riktigt kul var det! Vi avslutade kvällen med dansande på Central och eftersom vi gick ut ett gäng så var Central inte helt fy skam heller. Mycket lyckad kväll må jag säga!

 Mina favvo dudes!! Alex och Sam som jag nu känt i ett helt år. Vi +Ida är dom enda från start som hållit sig kvar i Stanthorpe då alla andra dragit en efter en. Nu har vi vart roomies i flera månader och jag älskart! Ni är bäst!
RSS 2.0