KOH PHANGAN 11 feb - 14 feb

Då var det dags för nästa land, Thailand!

Vi började Thailandsresan med att åka direkt från Bangkok till ön Koh Phangan, där vi skulle fira Full Moon! Tog in på ett hostel (Echo Beach) som låg på en liten strand och det var verkligen jättetrevligt och mysigt! Förutom då att det kryllade av råttor och möss ÖVERALLT. Men om man bortser från det så var det riktigt nice.

Full Moon Partyt firade vi först på hostlet men sen drog vi vidare till stranden där den stora festen var! Shit vad folk! Det var verkligen som en stor neonfestival!
Vi har också tagit det lite lugnt och provat på Herbal Sauna i det buddhistiska templet Wat Pho. Det var lite udda och lite spännande och lite skumt haha men skönt! Vi fick som inte riktigt veta hur det gick till så vi freestylade lite och tog av oss allt och virade en gammal trasa runt oss som vi fick när vi kom dit. Sen in i en supersmal och kolsvart bastu där man inte fick prata. Några ryssar förstörde tystnaden dock, så det var lite synd. Men hade dom inte varit så högljudda och kunnat hålla snattran så hade det nog varit väldigt skönt och avslappnande. Kul att ha provat på iaf!