Punka, Bio, Pinchos

What else? Jo jag har ju lyckats paja ett däck på bilen, yey mey! Och har kört en hel del på det så det fanns inga tecken på liv kvar, rip.
Tröstade mig själv med lite biiioo! Mötte upp en tjej som jag aldrig träffat förut, Elina hette hon, och så såg vi på Fantastiska vidunder, och jag är så glad att jag nu har sett den! Var inte jätteimopnerad av den dock, men ska se den sen igen när den slutar gå på bio och försöka ge den en andra chans! Det är ju ändå lite Harry Potter så jag vill verkligen gilla den haha. 
I onsdags drog jag till Pinchos direkt efter jobbet för att möta upp några girls och frossa i mumsiga tapasrätter! Jäättegott verkligen och jättetrevligt att surra lite med både nya och gamla bekantskaper!

Födelsedagsfirande och Babyshower!

Förra helgen började jag med att spendera i Skeå eftersom bruushan fyllde år! Blev födelsedagsfirande med släkten på mammas sida på fredagkväll, sen drog jag hem till mamma i Byske och åt middag. På lördagen var det åter dags att ta sig till Skeå och då vankades födelsedagsparty! Vi hade förfest hos Robin och Sandra och sen drog vi ut på Calles. Supertrevlig kväll!
På söndagen var det dags att dra sig till Piteå där vi skulle överraska Julia med en babyshower hemma hos henne. Haha och överraskad blev hon verkligen! En väldigt chockad Julia och en väldigt lyckad överraskning! Såå kul och såå värd hon var detta! 
På kvällen körde jag och hälsade på mormor och morfar i Byske och sedan drog jag åter hem till Robin och Sandra för att ännu en gång fira honom, fast nu med släkten på pappas sida! Haha, vadå bli firad 3 dagar på rak? vad är det här! jäkla fusk ;) haha

Tjejfest!

Igår var jag bjuden på Girls night out! Så direkt efter jobbet drog jag hem, bytte om och gjorde mig redo för en kväll med mycket mingel, tjatter och vin. Superkul att träffa nytt folk och binda lite nya kontakter=) Kunde dock inte hänga med ut eftersom jag jobbade dagen efter, öppning dessutom, jobbnarkoman som jag är heheee, men förfesten kunde jag ju vara med på, och ångrar verkligen inte att jag for dit =D Kul kväll!

Bästa

Idag var sista dagen på jobbet för min chef. Så himla tråkigt! Vi som hängt enda sen uppbyggnaden av butiken och varit en team.
Men nu har det blivit dags för nya utmaningar, och jag önskar ett stort lycka till!
Som tack för den här tiden köpte jag en munk (han gillar munkar) och Merci-choklad. Hade inte en tanke på att jag skulle få något tillbaka, men jag fick detta! ↓ Alltså huur fin kan man vara!? Blev så himla rörd. Väldigt oväntat och väldigt fint.
Och där kom jag med en munk och choklad hahah lite skillnad!
Tack tack tack bästa Andreas.

Me Before You

Denna filmen och denna låten. 
Alltså ♥ Känslor delux.
Älskar allt som har med denna film att göra.
Och låten är helt magisk.

After Work

Bra kväll igår!
Hade After Work med jobbet på Köksbaren!
Maten var helt gudomlig. Till förrätt tog jag Whiskeygravat renkalvinnanlår, och till varmrätt Husets entrecôte. Till det drack vi Italienskt rött vin från Toscana. Supergott och supertrevligt var det =D
Känslan efter kvällen ↑ haha!
RSS 2.0