Besök, mat, mat, mat, och hår.

I lördags skulle min nya roomie flytta in sina grejer, så jag hjälpte till med att lyfta lite, stark som jag är.. haha.. men det gick bra tillslut! Och sedan blev det lunch med pappa och Maria som var på besök i Umää, och vi tjockade oss med kebab på nostalgiska Baloo, haha har roliga minnen därifrån från typ 6, 7 år sen med Cissi och Lunkan, good times! Men hur som helst så var det gott och kul att hinna träffa papsi och Maria=)
I söndags kom mamma och hälsade på och vi gjorde en håranalys på Lyko där dom kollade vad vårt hår behövde för något och hur det mådde, både stråna och hårbotten. Var himla intressant! Så nu har vi båda två varsin mirakelkur för våra hår! Känns bra=) Sen åkte vi in till stan en liten sväng, och efter det drog vi till läggan och kurade ihop oss till Sofias änglar och mumsade i oss chips och dipp nomnom=)
Ikväll mötte jag upp Emelie på stan och vi skulle egentligen äta Sushi men dom hade tydligen stängt måndagar.. Så vi gick till Pinchos och njöt som fasen av maten där! Muuums! Såå gott!
Efter mumsmiddagen gick vi till Waynes där vi tog varsin Matcha Latte och tjattrade på!
Mycket trevlig kväll!=)