Besök, mat, mat, mat, och hår.

I lördags skulle min nya roomie flytta in sina grejer, så jag hjälpte till med att lyfta lite, stark som jag är.. haha.. men det gick bra tillslut! Och sedan blev det lunch med pappa och Maria som var på besök i Umää, och vi tjockade oss med kebab på nostalgiska Baloo, haha har roliga minnen därifrån från typ 6, 7 år sen med Cissi och Lunkan, good times! Men hur som helst så var det gott och kul att hinna träffa papsi och Maria=)
I söndags kom mamma och hälsade på och vi gjorde en håranalys på Lyko där dom kollade vad vårt hår behövde för något och hur det mådde, både stråna och hårbotten. Var himla intressant! Så nu har vi båda två varsin mirakelkur för våra hår! Känns bra=) Sen åkte vi in till stan en liten sväng, och efter det drog vi till läggan och kurade ihop oss till Sofias änglar och mumsade i oss chips och dipp nomnom=)
Ikväll mötte jag upp Emelie på stan och vi skulle egentligen äta Sushi men dom hade tydligen stängt måndagar.. Så vi gick till Pinchos och njöt som fasen av maten där! Muuums! Såå gott!
Efter mumsmiddagen gick vi till Waynes där vi tog varsin Matcha Latte och tjattrade på!
Mycket trevlig kväll!=)

Photoshoot!

Fler bilder kommer mest troligt om ett tag!

Sommarvärme en dag som idag!

"Sommaren är kort
Det mesta jobbas bort
Men nu är den här
Så ta för dig!
Nej just ja, jag jobbar idag.
Hösten kommer snart
Det känns inte underbart
Så lyssna på mig
Solen skiner
Och du missar den idag."

Kusinkonfa, vänner, familj och släkt

Helgen!
Började med en sväng på stan med moor, fika med Therese, och sen suring till middag hos mamma, nomnom! Söndagen konfirmerade sig min kusin Alma i byske och efter det drog vi till Drängs för att fika och umgås! Fikat hamnade dock överallt på mig istället för i magen.. haha kanske var ett tecken? Blev så himla arg då jag dagen innan köpt kavajen jag hade på mig och allt blev fläckigt och kladdigt av vaniljsås och paj/tårta, men är huvudet dumt får kroppen lida!
Var iaf superkul att träffa alla! lika kul som alltid! =D
Efter det blev det att byta om till rena kläder och sen åka iväg och hälsa på farmor och farfar, vilket var supertrevligt som vanligt det också!=) tiden bara sprang iväg och rätt som det var blev det dags att brassa iväg till till stan för att hämta upp några kompisar, köpa thaimat och sedan umgås i Jullans nya lägenhet!
Jättemysigt att få prata på om allt och bara catcha up! Mina fina vänner ♥
Efter det körde jag vidare till Robin och Sandra och tjattrade på lite där också innan det blev dags för att köra tillbaka till Umeå igen!
Haha full rulle! men är ändå glad att jag hann med så mycket och fick träffa så många! Gött med lite ny energi=)
Haha sötisarna! ♥♥

Just det

You can't have a rainbow without a little rain.

Bilder från en av dessa åsk-regn-sol-dagar vi haft på sistone.
Regnbågen var en fin överraskning under min promme i regnet!

Papi och bruuur

Har haft besök av dessa brunisar! och med sig hade dom ett lass med möbler så nu är det inte så tomt i lägenheten längre! Wohoo! Sen for vi ut till Avion eftersom pappa inte varit där, visade runt lite, kikade in på mitt jobb och så år vi gomatn på Vezzo!
Mina favvodudes ♥
 
RSS 2.0