Yogastudion

Jag har ju för ett tag sen börjat med Ashtangayoga här i Umeå. Superkul! Sån himla skön känsla under och efter yogalektionen, i like a lot. Snart har vi gått klart grundkursen och ska avancera till nästa nivå, iih can't wait! =D 

Helgen i skell

Förra helgen var riktigt bra! Jag körde upp till Skeå och var där hela helgen. På lördagen kom pappa och hälsade på och hjälpte mig med att byta till sommardäck (med pensio-publik i snö, regn och stekande sol -väder, haha) och sedan drog jag, pappa och bror på stan och shoppade lite och käkade lunch på Espresso House, supermysigt! Annars har vi sett på film, den nya Beck och nya Jönssonligan! 
Oh my god so zuperzexy! ↓
Lördagkväll blev vi bortbjudna på goomiddag hos Sandras föräldrar och dom bjöd på grillat! MUMS! Så sjukt gott! och efter maten blev det lite alkohol och sällskapsspel, jättetrevlig kväll var det!

I have nothing to wear

Jag förstår inte hur man kan ha så mkt kläder men ändå inte hitta nått att ha på sig då man ska jobba.. Det är en ständig kamp.. haha ilandsproblem jag vet, men ärligt talat, det blir ju att man har på sig samma grejer om och om igen. Nåväl, snart är det dags för London! och DÄR lär det finnas lite grejer! =D Längtar såå! Bara 3 veckor kvar nuuuu!
 

Fruitcarving

Skärt i lite frukt och grönsaker igen hehe=) Så här blev det denna gång! ↓

Jakten på dom perfekta glasögonen.

Stod i valet och kvalet mellan dessa. Tycker jag fick sån fin huvudfigur i dom runda och kände mig fruktansvärt vacker, det kändes rätt på nå vis. Jag mådde bra och kände mig som en stjärna. Jag fick en känsla av oövervinnerlighet, ingen kunde ta det ifrån mig, ingen kunde komma emellan mig och mina nyfunna glasögon. Vi var som ett pussel, två bitar som passade perfekt ihop. Vi kompletterade varandra. Soulmates. Jag var fulländad.
Fast efter mycket om och men så blev det tillslut ändå att jag valde pilotbågarna.
Är fortfarande lite osäker på om jag verkligen gjort rätt val..

zzo zzmart

Har hunnit med att göra högskoleprovet och skaffat mig brills! So I can see cleeearly now the blurr is gone osvosv. Hur som haver, så var det faktiskt lite kul att bryta av jobbandet med "skola" istället, var fasen 5 år sen jag satt vid en skolbänk! Så mina förväntningar på att det skulle gå bra var inte höga, men det gick faktiskt bättre än förväntat, så det känns kul!
Sen hämtade jag ut mina glasögon idag och jisses vilken skillnad det blir ändå, nu ser man ju vad det står på vägskyltarna innan man kört förbi dom! haha.

Söndagsnöje!

Mötte upp Sofia och Wulff på stan i söndags för lite cafémys och catch-up! Efter vi mumsat i oss både mat och godsaker så fick jag mig en guidad tur på stan haha ;) det kan jag ju säga att det behövdes, så nu hittar jag lite bättre här iaf!=) Var jättemysigt och jättetrevligt!
RSS 2.0