Top model sverige event & shopping i sthlm!

Efter att ha sett reklamen på tv tusen gånger slog tanken mig.
Varför inte fara dit!? And off i went!
Tog flyget dit fredagkväll och åkte sedan in till Västerås. Den kvällen bestod av trevlig pratstund och vin med Sanna och Erik efter att vi tryckt i oss lite mat från donken=) Blev en sen kväll, och en tidigt morgon, för på morgonen var det bara att fixa sig för då var det Top model event som gällde ;) Snoozade tyvärr lite för länge så mitt hår hann inte fixas.. hade tänkt få det fixat på eventet ist men det var ju så sjuukt mkt folk och kön till hårstylingen var ju bara att glömma. Så fick se platt ut. Nåväl, det var riktigt roligt event iaf! Detta bjöds det på:
- Modevisning, uppträdanden (Robin Stjärnberg, Sibel, Kate Ryan) Modevisning intervju och mingel av Topmodel sverige deltagarna, Jonas Hallberg hängde med hela dagen, Ansökan till nästa topmodel sverige, hårstyling, sminkning, sminkskola, bartenderskola, tävligar, goodiebags osvosv.
Efter eventet blev det en liten shoppingrunda i huvudstaden innan det bar av till Västerås igen!=) och då vi kom fram till Västerås blev det att fara och hälsa på Robin och Sannas mor och Urban i den nya och svinsnygga lägenheten, fick också träffa lilla hundvalpen Ester (sista bilden i inlägget), supersöt! : ] 
Söndag hanns det inte med så mkt mer än att resa, och nu är jag hemma i lägenheten i Luleå=)
Har haft en underbar helg!