Friends are the most important ingredient in the recipe of life

Har umgåtts massor med mina fina vänner, haft filmkväll och idolkväll, och så har jag, Julia och Johanna shoppat loss på staan! Sen så har det blivit lite jobb också=) Imorrn väntas också jobb, och på lördag är det feeezt!
Hade ju btw afterwork med Carlings och Tiger of Sweden på Bishops för ett litet tag sen också!
Aja slänger in en liten sammanfattning av senast i bilder! iaf det jag har bilder av.
Myskväll med massa gott!
Afterwork!
Lycklig tjej som fick nybakta bullar av bästa Julia och Karin! (bästa bullarna som finns)
Blev bjuden på lyxmiddag av pappa och Maria. Förrätten var heta kräftstjärtar i aioli, sedan vitvinskokta musslor, och huvudrätten kräftor! Till det drack vi ett jättegott vitt vin, nomnom!

jobb, luleå, rita, tjejkväll

Då är denna vecka snart slut.
Har jobbat alla dagar förutom tisdag, som jag spenderade i Luleå ♥, och söndag (idag) som jag då ska umgås med girlsen! Och dom anländer om en timma ungefär, blir kuuuwl!
Har btw ritat klart teckningen som jag började med för nån dag sen, den fick ligga lite på is ett tag men idag tog jag tag i det och gjorde klart den=) Hon ska inte lika någon spec, är bara taget ur min fantasi hehe=)

Skådisar

Måste bara,
Är det bara jag eller är inte dom här typ identiskt lika?
Trodde att det var samma person där ett tag, men så var det uppenbarligen inte!

Jobb kirrat!

JAAAG ÄÄR SÅÅÅ GLAAAD
Börjar jobba på måndag! känns uuuuunderbart! :D
 

Getingar

Hatar getingar... hemska surrande stickandes lurviga insekter. And guess what! Vi har en getinginvasion i huset! yaay!
Bara i pappas sovrum så hade vi över 20st om dan, plus några till i vardagsrummet.. jag gjorde slut på min hårspray, väldigt effektiv, tummen upp, och så har vi sprayat med ett gift från anticimex så nu har det lugnat sig lite, tack och lov för det. Älskar btw vädret vi har nu, sol och hyfsat varmt för att vara oktober, superhärligt, MEN det skulle inte göra så mkt om det blev ännu kallare fort så dom här krypen dör och man slipper leta igenom hela sitt rum efter getingar varje kväll innan man ska gå och lägga sig.
Dom är kul att fota iaf. Håller mig sysselsatt.
RSS 2.0