Bishops

I måndags var det Avskedsmiddag på Bishops för Jullan som nu har börjat jobba i Sälen. Hade verkligen sett framemot kvällen med brudarna och den goda maten! men så hände det en tråkig sak som fick mig att inte må så jättebra så tyvärr vart det inte så superkul för min del som jag hade hoppats, men kändes ändå kul att hitta på nått sånt med tjejerna!=) Så härliga och fina vänner!
Så nu är Julia inte kvar här uppe längre.. buuuhuuu.. man får aldrig ha kvar henne nå länge inte! men kanske blir att man drar dit till Sälen nån gång och checkar läget ;D

work

Ja då har man sagt upp sig på jobbet då.
Blev erbjuden en heltidstjänst på Futte så då kände jag bara ääääntligen! har strö- och extrajobbat så himla länge nu så detta känns riktigt bra. Äntligen kommer man få sig en stadig inkomst! och bäst av allt, gå plus på kontot, tacktacktack!

:(

Helgen

Helgen har bestått av jobb, bastu med älsklingen, lägenhetsvisning, och farsdag=)
Nu jobbar jag inte förrän onsdag (3h) och sen på lördag är det CK-fest! woopwoop blir nog kuwl :D
Och så out of nowhere har jag fått nått himla il efter en fingertattoo som mest troligt inte kommer bli av haha, men det är himla fint!=)
 
 

Minus

Norge ska nog aldrig sluta jävlas med mig..
Fick ett brev tidigare om att jag skulle få tillbaka ca 9000nok från skatten. Överlycklig som jag blev började jag fira med att beställa lite klänningar osv, för att sen få ett samtal av min mor att jag fått ett till brev från norge där det står att dom ändrat så jag ska få tillbaka ca 1800nok ist. Jaha? var ju lite skillnad.. Så då jag sedan skulle flytta över 1800 från mitt norska till mitt svenska så lämnade jag ca 200nok för eventuella kostnader för överföringen.
Loggade nu in på norska banken för att checka läget och ser då att jag ligger på minus på mitt konto! What tha F!
Kuuuuuuuuul, jag älskar norgeeeeee ♥♥

Mys på Wayne's

Jag kommer ha ont i magmusklerna imorrn kan jag ju lova. Har inte skrattat så mkt som jag gjorde ikväll med tjejerna på väldigt länge! ena kommer med sjukare skämt än den andra hahah, nej alltså vilka pinglor! som tex då alla försöker överrösta varandra och sen blir vi tysta så kommer julia och ylar helt random hahah åh.. Helt underbara vänner har jag ♥

Skeåå

Dags att dra sig mot skeå alldelens strax. Ska nämligen umgås med Frida, Cissi och Julia! 
Imorrn blir det en massa matlagning hos moder och fre lör sön jobb! så får vi se sen vad det blir för ytterligare planer för helgen=) 
Sen så har julklappsinköpen börjat så smått! iih snart är det ju för tusan jul! :D
 

white

Vaknade och såg att snön hade kämpat på som tusan inatt, var vitt överallt! Och då eftersom jag inte hade nått att göra så kände jag inspirationen för att testa sminka mig i ljusa kalla färger! Vita läppar och metallic/slivrig ögonskugga (vilket inte syns så bra) och då sminket var klart gick jag vidare till håret och gjorde en boll med hjälp av en doughnut och lämnade två stripor hår längst fram och lockade sedan dom. och så på med vita kläder!
Sen skulle jag gå över till naglarna, men där failade jag totalt haha, min idé var att måla naglarna röda och sedan ta ett vitt nagellack för att göra små snöflingor på.. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. haha får se om det blir att försöka sig på den idén sen igen nån gång=)

Halloween

Underbart
Hade en riktigt kul fredagskväll! Tummen upp för förfesten och Stuk levererade också! Blev massor med dans och mingel! sen försökte jag handcuffa Jesus på Stuk, men den människan satt ju fast på korset så det gick lite dåligt haha.. Bra där. En riktigt rolig kväll!
RSS 2.0