Superduperglad!

AAAAAH!!!
Detta är helt sjukt! och jag är så stört taggad så det finns inte ord!
Nu är det bokat! så om några månader drar jag iväg och uppfyller en av mina största drömmar!
Fasen så underbart! :D :D 

Clarion sense Skybar!

Igår blev det en massa goda drinkar på Clarion Sense Skybar tillsammans med Emelie! Det var supertrevligt och vi pratade på om typ allt som finns på denna jord hahah, superkul och trevlig var det! Lovely :D

Frukt och grönsaker!

Har hittat mig en ny hobby! Fruitcarving! Och detta är vad jag åstadkommit hittils=)
Mkt kuul :D och det kommer fler så småningom, så håll ögonen öppna ;)

Eye-makeup

Kände för att göra en ögonmakeup för någon dag sedan och blev väldigt nöjd över resultatet. Men saken är den att det är så sjukt svårt att få det att se ut som det gör i verkligheten som på bild! Blev lika frustrerad som alltid då det inte går att få skärpa/färgerna osvosv. Denna första bilden i detta inlägg tog jag med systemkameran och det är en av få bilder med skärpa. Hade en väldigt stark grönfärg och lagt på massa glitter (som typ inte syns alls på bilden). Bilden nedanför tog jag med mobilen och där ser man eyelinern bättre tycker jag. Men det gick ändå inte att få det som det faktiskt såg ut i verkligheten. Sjukt störande! Funderar på om man skulle haft köpt sig ett nytt objektiv som man kan ta närbilder med. Hade ju underlättat en del och gjort mer rättvisa för sminkningarna. Nåväl, så här blev de 2 bilderna som går att använda sig av iaf=)

Travelling

Resa, uppleva, utforska, upptäcka, äventyra, växa.
Amen to that.
Kanske det är så att något planeras redan nu ;) hehe wohoo! Februari kommer bli en bra månad!

Välkommen hem Therese!

I lördags var det fest!
Bästa Therese har ju varit 2 år och jobbat i USA och nu äntligen är hon hemma! Därför tänkte vi brudar styra en överraskningsfest för henne med Svengelskt tema ;) Sagt och gjort!
En clueless Tess blev skjutsad till "Stället" och då hon öppnade dörren hoppade vi fram från våra gömställen och skrek "Valkommen hem!!" och blåste i såna där tjutgrejer, haha :D Blev riktigt lyckat och ett kärt återseende! Sedan hade vi fixat med en massa lekar så det var full fart hela kvällen, riktigt riktigt kul kväll! :D

Tha weekendius

Denna helg har det hänt en del!
Blev inringd på jobb på fredagen och efter jobbet drog jag till Byske. Då for jag direkt till mormor och morfar för att hälsa på dom, och blev bjuden på en jättegod kycklingsallad till middag!=) Lördagen var det fäääst! Skriver mer om det i ett separat inlägg ;) Och söndagen spenderades hos farmor och farfar. Farmor fyllde år i torsdags så vi passade på att fira henne=) Måndagen var mammas födelsedag så då hjälpte jag till med lite förberedelser och var med och firade henne, vilket var riktigt trevligt! Vi åt jättepirogen och det var lika gott som alltid=) Senare på kvällen drog jag till Therese och firade henne eftersom hon och mamma fyller år samma dag!=) Där blev det massa gott fika och en mkt trevlig pratstund innan det sedan bar iväg hem till Luleå igen!=)

Jobb, restaurang, bio, besök!

Har fått jobba mkt på Kicks nu i början, samtidigt som jag fått jobba lite på Dressmann, klagar iiiinte!
Sen lyxade jag och Oskar till det i lördags med trerätters på restaurang och sedan bio! Vi såg "The Martian" och den var bra!=) Och maten, muuuuuums! speciellt efterrätten, friterade bananer och vaniljglass, nomnom!
I söndags fick vi finbesök av broder Tuck! haha nej okej inte Tuck kanske, men Robin! Var supertrevligt! Drog en sväng på Storheden och sen började vi se serien "Narcos" som hittils är riktigt intressant!=) Det handlar om knarkkungen Pablo Escobar och hans liv=)
Haha snygga... ↑
RSS 2.0