Bali!

Älskade Bali! Fick samma känsla av detta ställe som då jag var i Thailand, alla är så trevliga och hjälpsamma. Vi kände oss så välkomna! Första natten spenderades i Kuta, vilket är en stad med ganska mkt folk och turister, inte så lugnt med andra ord, men vi gillade det ändå! Såg solnedgången på stranden och bara njöt av att äntligen vara på semester. Resten av tiden i Bali spenderade vi i Ubud, en stad med lite lugnare tempo och med mkt att erbjuda! Det var verkligen såå nice! Vi började med att ta in på en resort för en natt, Komaneka, och det var heaven. Verkligen heaven. Vi blev behandlade som kungligheter och hela stället var drömmigt. Shit alltså, vi var mållösa och kunde inte sluta le! Rummet var sjukt nice, sen hade vi två st infinity pools, restaurangen var såå bra, och ja, allt var så perfekt! 

Vi hyrde en Vespa och körde runt på olika äventyr, bland annat Monkey Forest, Rice Terraces, Art Market, vattenfall, tempel, Campuhan Ridge Walk osvosv. Sedan kände vi för att lyxa till det en natt till, men bara en, så det fick bli ett bambuhus kallat Zen Hideaway. Jag pratade med ägaren av huset och han sa att vi var välkomna! Sweet! Det var i mitten av djungeln och sjukt drömmigt det med! Så harmoniskt och avkopplande. Vi var riktigt imponerade av huset och trivdes som tusan. Helt perfekt! Lovelovelove. 

Efter att ha spenderat ca en vecka i Bali så åkte vi över till Giliöarna men mer om det i ett annat inlägg. Sista kvällen på hela resan åkte vi tillbaka till Kuta, mötte upp några vänner på stranden, drack några öl och njöt av solnedgången och sällskapet. Jag är så nöjd över denna resa. Vi har verkligen haft det underbart!

Här kommer en bildbomb! Klicka på dom små bilderna för att förstora.