Brissy med britter

Dagen efter min sista dag på jobbet tog jag och dessa brudar vårt pick och pack och drog till Brisbane för att fira no more farm work!! (Dom jobbade på en annan farm, ute på fältet och inte med äpplen, men jobbade sin sista dag samma dag som mig). Anyway! Det blev några cocktails på mitt favvoställe Viscosity, sedan gick vi vidare till Eleven som är en rooftop bar så utsikten var fantastisk! Drinkarna var också rätt så fantastiska haha. Så nämen ja, jag säger bara SKÅL då! Till oss och till inge mer farmjobb! Tjihooo! Fan vad bra vi är!

Sista dagen på jobbet!

Sista dagen på jobbet var i onsdags, alltså 21a november (haha har halkat efter med blogguppdateringen känner jag), så nu är det NO MORE FUCKING APPLES!! Och ni fattar inte hur skönt det känns! 6 månader har jag jobbat och slitit i detta skjul. Det har vart blod, svett och tårar! Mest svett, minst tårar. Jag har packat Granny Smith, Pink Lady’s, Royal Galas, Red Delicious, Fuji, Sun Downers och vissa dagar päron. Jag jobbade ju tidigare på en annan äppelfarm i 6 månader, Rizzato kallas den, men denna farm, Vedelago, trivdes jag sååå mkt bättre på! Absolut! Arbetskompisarna (har bild med en av dom nedan, Ting), chefen Robert Vedelago som gillar snuskiga skämt (finns på bild nedan) och att man inte blev behandlad som en jävla slav, tacksam för det! Fast ja, i början var dom flesta, mest chefen, riktiga rövhål, fyfan, men det tog sig! Har både bra och dåliga minnen härifrån, mest bra! Och jag är SÅ HIMLA GLAD ATT INTE BEHÖVA PACKA ETT ENDA SATANS ÄPPLE MER! Ursäkta språket, men det är sååå niiiiiice!!! Nu är jag mer färdig än någonsin att ta mig an livsnjutarlivet, här ska has välförtjänt semester, lääääängeeeee!

Små pippisar

Vi har fått tillökning på gården! Såå mysigt! Och dom är såå jättesmå, haha gullefjun!
 

Sooomwheeeere over the rainbow

Perfekt sätt att avsluta en arbetsdag på! Komma ut från skjulet och se detta, Fiiiint!

Nedräkning!

Har denna uppsatt på garderobsdörren för lite motivation! Och jag ska säga er att nu är det inte länge kvar tills jag jobbar min sista dag! Soooom jag längtar!! 9 dagars arbete kvar, sedan åker jag, Rachel och Holly till Brisbane för lite girly time! Och 25e kommer mamma och Jerry och hälsar på! Kommer kännas sjukt konstigt och overkligt att se dom här, fast väldigt kul också såklart!
Ska allt visa er runt massor och så lär vi väl gå i cirklar men det hör till, jag föddes utan lokalsinne så inte mitt fel. Tror ändå jag har rätt bra koll på Brisbane, Stanthorpe kan jag utan och innan, Sydney inte alls haha, blir ett äventyr!

P-p-p-paarty

Lördag!

Biotime!

Igår drog jag och dessa brudar (Holly och Rachel) till Warwick för att se på bio, A star is born, och oh my vad bra den var! Vi var väl inte jätteimponerade av början men den tog sig, och i slutet kom det en liten tår. Låtarna i filmen är helt fantastiska och jag är sjukt imponerad av Lady Gagas skådespel och Bradley Coopers sång, bra jobbat hörni! Se den.

True, so true

RSS 2.0