Smink osv

Lite smink och underkläder fick följa mig hem från stan igår! can't wait to uuuuse theeem!=)
Och i helgen ser planerna ut som följer, hemmagjord plankstek och biiiiooooo! Och söndag firar vi mormor som fyller år!=)
 
 

The world today

"Only dogs go for bones" "ingen vill mysa med en sticka" "real women have curves" osvosvosv.
Jag är så LESS på alla dessa citat och bilder som ska försöka trycka ner vi tjejer som är smala.
Come oooon, vi är väl alla fina på olika sätt och vis!
 

bio och fest

Haft en jättebra helg! Blev bio i fredags, The wolf of Wall street, och i lördags blev det fääst. Superkul att träffa gamla kompisar igen som jag saknat sååå=) Idag blir det staan med moder, så får se om man hittar något fint!=)
Hittade lite kloka ord från min mor då jag bläddrade igenom mina gamla fb-statusar haha ;)

Ny mysse

Har länge letat efter en vit mössa och i lördags blev det en trip till stan och då hittade jag en supermysig en! Lovely=) Sen blev det ett glittrigt nagellack också=) Har haft en jättemysig vecka med mkt filmmys, (harry potter maraton!) och till helgen hoppas jag att folk är partysugna för det är jag! Sist jag festade var ju för tusan nyårs, it is tiiiimee! ;D

staada

Igår blev det en runda på stan med mami! Fixade klipptid så på lördag ska det snaggas ;) hehe eller så intee, blir nog bara att fräscha till det, och det behövs verkligen!=) Köpte mig ett par Tiger of Sweden jeans, bästa jeansen som finns, och så blev det en topp också=) Sen så bjöd jag mami på middag på Tatung, mumsiigt, och god efterrätt bjöds vi på också! riktigt nice=)
Och sist men inte minst bjuder jag på några kloka ord. ↓ (jag och mina citat, jag vet.. hehe)

quote

 

Weekendios

Har haft en riktigt fin helg! Gammelmormor fyllde år i fredags och på lördagen grattade vi henne med hela tjocka släkten på mammas sida=) 5 hela familjepizzor hade beställts in så där satt vi och tjockade oss och hade trevligt hehe=) På söndagen blev det biotime! Paranormal Activity, och eftersom vi var ett ganska stort gäng så bokade vi upp en hel rad inne i biosalongen haha, men det var nice ;) Filmen var dock inte så bra, men lite spännande var den ju ibland=)

Gott nytt år!

Nu vänder vi blad och hoppas på att 2014 kommer bli ett riktigt bra år med mycket äventyr och roligheter!=) Det kunde nog inte börjat bättre med en riktigt trevlig nyårs tillsammans med superfint sällskap=) Åt riktigt mumsig tacos, spelade sällskapsspel, skålade på tolvslaget, smällde massor med raketer, drack och hade det trevligt=) Och i början på kvällen blev jag överraskad med att få en massa fina grejer, ↓ såå himla gulligt! tacktack : ]
Skååål!
RSS 2.0