Mat och pubkväll på Gästis

Igår var en bra dag!
Den började dock inte så speciellt men mot kvällen så hände det lite mer! Då bestämde jag, Julia och Linda oss att dra till Gästis för att äta goomiddagen, och jag tog planka, vilket var sjuukt gott :D Efter att ha gottat i oss det så for vi hem till mig och drack, spelade lite spel och tjattrade på=) sedan kom Katja och Lisa och joinade oss! Huur trevligt som helst :D Då klockan börjat närma sig 11 så gick vi till Gästis där det var Pubkväll med livemusik. Prooooppat med Byskefolk var det, i alla dess åldrar haha! Var första gången jag varit på Pubkväll i Byske, and i have to say, jag blev positivt överraskad!
Mycket kuuwl!=)

Comic makeup by me

Kände för att experimentera lite med smink igår, så varför inte då försöka sig på en comic (tecknad serie) makeup? Var första gången jag testat nått sånt så ni får ha lite överseende med det ;)
Blev hyfsat nöjd MEN hade jag gjort om det så skulle jag ha markerat nyckelbenen också, dumt att missa det! och en peruk hade gjort looken mycket bättre, samt nå coola linser, men något sånt äger jag tyvärr inte så man tager vad man haver!=)
Inspirationen kom från dessa sjuukt duktiga tjejer!
NaYeon
Promise Tamang

Halloween 2007-2013

Eftersom det snart är Halloween så tog jag mig en liten tillbakablick för att se vad man varit i alla dessa år! (Några år firade vi inte Halloween så därför det är lite luckor med åren)
Åååh det är så kul att klä ut sig! Läängtar som tusan till nästnästa helg! wiiie kommer bli suuuupeer! :D

Luleå, pizza, norrsken, foto

Spenderade min helg i Luleå och denna gång fick Indy följa med mig! :D Jag och hjärtat bestämde oss för att vara lite lata och beställa pizza till middag, och då var vi lite sneaky så Oskar skrev i beställningen något i stil med "Min flickvän fyller år idag, överraska oss gärna!" i hopp om att få lite extra mkt på pizzan, men vi fick oss ett gott skratt i stället! ↓ HAHA snyggt! ;D
Blev också många promenader, mkt bus och mys med lille indyponken och så passade vi på att ta med kameran då vi skulle ut på promme, så lite bilder blev tagna också! ;) ↓
Första snön för i vinter fick vi vara med om också, och ett kraftigt norrsken! Tummen upp!=)

Frikväll, Luleå, BodaBorg

I fredags var det frikväll på stan, vilket menas att det är kvällsöppet! Så då gick jag och girlsen på sctaaan och jag hittade mig lite grejer till halloween, och ett par tofflor=)
Efter shoppingrundan brassade jag vidare med min superbil till Luuleeå hehe, där min kärlek väntade=) Där var det förfest i full gång, och då det var dags för dom att dra ut så tog jag tillfället i akt att smuggla upp ett barbord jag köpt och sedan montera ihop det så det stod monterat och färdigt i läggan då hjärtat kom hem! Spenderade hela lördagen i Luleå♥ fick besök av pappa och Maria och eftersom det var kanelbullensdag så bjöd vi på sånt mumsigt=)
På söndagsmorgonen blev det att driva till skeå för att möta upp lite kompisar på Boda Borg, och det var verkligen suuperkul! Vi taggade till och mitt lag tog hem segern med 7st stämplar wohoo! :D Sedan åt vi välförtjänt mat på Kungsgrillen, gooott! 
Och efter det var det roliga slut och ännu en jobbarvecka väntade. Men nu är det ju snart helg igen! Och då kommer my lööv hit, och vi har redan smidigt lite planerius! 
RSS 2.0