Lexus 2 år

Idag fyller denna lillfis 2 år! Grattis Lexuus! Såå älskad en liten kissemiss :*

Idag är ingen vanlig dag för...

Idag fyller min bror åååår!
Idag har halva veckan gåått!
Idag är det exakt en månads jobb kvaaar!
Idag är det nästan en måndag kvar tills vi drar iväg utomlaaaands!
 
Och jag längtar så sjukt mkt till det sistnämnda, huuuur skönt kommer det inte bli med lite värme, sol, LJUS, finsällskap och miljöombyte :D Längtar så in i fasen!
 

Luleå, baka, häktet, middag och middag!

Drog till Luleå i helgen (ovanligt) haha, och det var supermysigt! Vi bakade, såg på film osv, och så bestämde vi oss för att kolla in häktet, nyfiken som man äär ;) På den tiden då jag bodde i Luleå så kan man nästan säga att jag hade häktet som granne för det är bara en inte alltför stor skog emellan, men vågade mig bara dit en gång då och då var det nå hundar som skällde bort mig så då gjorde vi ett nytt försök då! Och denna gång gick det betydligt bättre!
Dom har ju för fasen en stor inhängnad med fotbollsplan, volleybollplan, fikaplats osv, och så kunde man se upp mot deras celler osv. Men sen då vi stått där ett tag och snokat, kastat lite snöbollar på varann osv så kommer det ut en fångvakt med 3st intagna som har orangea dräkter och ska fraktas över till en annan byggnad, shit, himla tuffa killar såg det ut att vara, och vi stirrade ganska flitigt på dom och dom stirrade ju då såklart tillbaka.
Det var mer än vi trodde att vi skulle få se! Så lite sscpennande var det ju allt=)
På måndagen efter jobbet var det middag hos Jullret som väntade! Hon hade gjort en jättegood kyckling och bacon paj ↓ nomnom=) Den var så god så att till och med Wulff tog bilen och körde enda från Umeå för att få smaka! haha nej men han var också bjuden på middaagen, och vi hade jättetrevligt=) Mkt prat och mkt skratt, toppen!=)
Tisdagen (igår) blev det stan efter jobbet och mötte upp bridsen på Lilla Kina för avskedsmiddag eftersom Julia drar till Sälen imorrn... buhu :( men det är inte omöjligt att jag kommer och hälsar på i fjällen, SÅ lätt blir du inte av med mig heheh O:) Men det var jättetrevligt och vi hade riktigt mysigt=) Sedan fortsatte trevligheterna hos Johanna och Andreas och vi hade lite catchup talk, eller vad man ska säga, pratade om allt möjligt egentligen, underbara vänner har jag ♥! Så det var en himla bra start på veckan må jag säga=) 

Helgens bravader

I fredags kom älsklingen hit och efter att ha lagat och smaskat i oss våran egenpåhittade mumsiga laxsoppa så bar vi av mot stan för att möta upp Cissi, Adam, Johanna, Andreas, Robin och Sandra=) Det var nämligen Bowling på G! Jag vann inte, men förlorade inte heller! Lyckades till och med få mig en Strike! woopwoop :D Sedan gav vi oss på Airhockey och där fick Oskar sin chans att briljera då han slog ut oss alla haha good job :*
Sen drog vi vidare hem till Johanna och Andreas där det blev en massa sällskapsspel=) Vi spelade bland annat, "Absolut överrens" och "I din vildaste fantasi" och det var superkul haha=)
Jättetrevlig kväll var det verkligen!
Lördagen drog vi till stan och shoppade lite=)
Köpte farsdagpresent bland annat, och så fick jag denna fina väska av hjärtat haha, praktisk och precis i min smak! haha taaack ;)

~Halloween 2014~

Då var även detta års Halloweenfirande slut, och jag längtar redan tills nästa haha O:) 
Det var iaf en superkul kväll som bland annat bestod av
sällskapsspel, drickspel, beerpong, härliga människor, mingel och en hel del skratt! :D
Utgången blev O'learys eftersom det var så sjuuukt lång kö in till STUK.. Pjuuuh med folk!
Men det var riktigt kul på Olles, och inte nog med det, var ju en massa byskefolk där också! Nice med lite kända ansikten hehe=)
Det var en riktigt bra kväll, thumbs up! 
RSS 2.0