Från Byske till Luleå

Från jul till nyår.
Nu är som sagt jul förbi och nyårs är ju redan imorrn!=) Har haft en jättemysig jul, fått mkt fint, träffat släkt och vänner, partajat på annandagen och shoppat på mellandagsrean=) Nu när jag är tillbaka i Luleå har jag hunnit med jobb, och så klart blivit sjuk... fast har mått risigt enda sen dagen innan julafton så det var väl dags att det skulle bryta ut nån gång ;P
Nu längtar jag tills jag blir frisk! och såklart tills älsklingen kommer hem.... usch så tom lägenheten känns :( nästan så det ekar.. haha åh :( 
Har tyvärr inga bilder att bjuda på förutom den med dom här snyggingarna ↓ som är från förfesten på annandagen=)

Du kan kalla mig Klantarsle.

Haha alltså hur klumpig är inte jag då... Det var nog inte min dag idag. Direkt jag hade stämplat in mig på jobbet och skulle börja jobba hällde jag en fanta över mig, inte långt efter det skulle jag ställa upp en kopp med smältost på kundens bricka, ja då välte jag den så klart så allt rann ut på brickan, och så hade jag väntat ett tag med att ge ut maten till en kund för att chilicheesen dröjde och då den äntligen var klar så tappade jag så klart chilicheesen på golvet, jag höll på att tappa en fritöskorg och jag höll på att tappa pommesen. 
Fast igår lyckades jag ju med något unikt, ist för att ropa "det går bra i den här kassan" så ropade jag "smaklig måltid" till nästa som skulle betala... tänkte direkt vad faan säger jag?.... ååh sjunka genom jorden jatack. Det är inte alltid lätt att heta Evelina...
Idag for älsklingen till Västerås.. snyft. Lägenheten känns så tom, har ingen jag kan terrorisera längre haha :( Nååväl, jag ska väl klara mig!=) vi ses ju sen ;)

Klippning och polis på jobbet

Igår efter jobbet drog jag och älsklingen in till stan för lite julshopping, eller jaa.. julshopping och julshopping, jag pekade på vad jag ville ha och han bara registrerade, haha ;) Sen var det dags för mig att klippa mig så då fick han gå själv på stan ett tag=)
Så här blev resultatet iaf=) ↓ är jättenöjd=)
Sen på tal om ingenting, i förrgår på jobbet fick vi oss en liten överraskning!
Vi stog och jobbade ganska fridfullt, var inte så mkt folk, och så ser vi hur det kommer en polisbil fast skåpbil som stannar just vid entren, och en till kommer tätt efter, innan bilen ens hinner stanna flyger en av poliserna ut ur vanen och stormar in i restaurangen med ett vääldigt seriöst ansiktsuttryck. Precis som på film. Vi bara stirrar och ser ut som frågetecken, och polisen frågar vad det är som har hänt, någon av oss får fram "jag vet inte, eum har det hänt nått?" haha whaat... jag tänkte direkt, jag har inte gjort nått! haha, tydligen hade polislarmet utlösts på nått konstigt sätt.. ingen av oss hade ju tryckt på larmet och det är nästintill omöjligt att råka trycka på det, skumt. Ganska coolt var det ändå=)

burn baby burn

Fick ett skönt brännmärke på jobbet idag ;P En fritöskorg som just kommit upp ur fritösen ska man nog inte köra in i armen hehe. Kommer bli värsta badass med ärr och grejer! hehe yeah ;)
 
Och sen på tal om ingenting, det som förmodligen ingen har missat, våran kära traditionella Kalle Anka! Vad händer, vad är det jag hör? Usch så upprörd jag blev när jag fick höra det, allt är tydligen rasistiskt nuförtiden.. Är väl bara en tidsfråga innan "White Christmas" låten förbjuds i Sverige också, för vi kan ju inte drömma om en vit jul, det är ju rasistiskt, även ifall det nu faktiskt är snö den låten syftar på. SVERIGE SKÄRP ER!

Julfest med jobbet

Igår hade vi julfest med jobbet=)
Det blev mkt lekar, tävligar, god mat och gott dricka=)
En riktigt trevlig kväll var det!=)
Detta var kvällens look ↑

The Hobbit premiär

Fick som en julklapp av älskingen min att bli bjuden på The Hobbit premiären! Överlycklig tjej :D Fick till och med båda Hobbit menyerna : ] och i ena av dom följde det med en hobbit kortlek hehe vilken nörd jag är! men det måste man få vara ibland ;) Filmen var riktigt bra, men lite vääl animerad då till och med dvärgarna såg konstiga ut.. men i övrigt tummarna upp!=)

Julpynt och julbak

Denna helg har varit supermysig. Mamma och Indy kom på besök och då satte vi igång med julpyntandet och julbakandet till härlig julmusik! Så for vi också iväg en sväng till Storheden osv och köpte lite småsaker=) Och nu har jag snart köpt klart alla julklappar pjuuuh skönt! ;D 
Detta är alltså jag och älsklingens första julgran tsm hehe mys! 

Julshopping

Idag blev det att fara på världens kortaste arbetsintervju på McDonalds haha.. tyvärr hade dom bara deltid att erbjuda och det kändes väldigt ovärt att byta från Max då.. Nåväl, hursom så blev det att träffa upp Emelie sen för en julshoppingrunda på schtaan! Jag kom hem med en bok, almanacka, linne, och lite julklappar=) Var en riktigt trevlig dag!=)
 

Tomtefest

I lördags var det ju 1:a adventsfest! Therese och Cissi kom hit och joinade, så det var himla kul det! Vi blev ett ganska stort gäng och nääästan alla följde klädkoden med tomteluva haha ;) Så när vi kom till festen hade dom julbakat så vi fick lussekatter, knäck och pepparkakor, desutom bjöds det på glögg.
En riktig julfest! ;D 

O'learys i Luleå

Igår blev det party på O'learys här i Luleå, och alltså... Satan så stort fint och fräscht det var där. Dom hade till och med en inbyggd bowlinghall och dansgolvet var riktigt stort om man ska jämföra med skellefteå, fast iofs, haha skellefteås o'learys har väl inte ens nått dansgolv när jag tänker efter.. men hur som helst så var det ett riktigt nice ställe och dit ska vi ut mer gånger absolut!
Idag taggar vi om till en 1:a adventsfest=) kommer bli kanuun!
RSS 2.0