Morning yoga

~Namaste~

Pool-invigning

Vi är med pool! Haha yey! Är så sjukt varmt här så drog in till stan och kom hem med denna, så nice! Ska pimpa upp den så småningom med en annan location och med lite ljus och grejer, så det kommer bli braa! Kunde inte använda slangen för att fylla den så vi improviserade och körde backpackerstyle haha, hinkar! Tog ett jäkla bra tag men skam den som ger sig! 

Drömmen

Jag bor alltså i mitt drömland, i ett drömhus med en drömman. Pinch me. Livet är fasen inte dumt! 
Här får ni en liten husrunda!

Australia, we meet again!

Tillbaka till värmen! Flygningen som jag var så nervös över gick supersmidigt och inge krångel alls, såå nice! Sen att Ida och Andrea stod och väntade på mig på flygplatsen i Brisbane med en jäkla ”Welcome back from rehab”-skylt (Hahah fuck you!) gjorde alla timmars flygning så värt det! Fick presenter av dom båda, ett jättefint Thomas Sabo armband och halsband, sen hade dom pyntat bilen med färgglada uppblåsta kondomer som ballonger haha och chips med sourcream and onion smak, samt rosé bubbel! Blev så bortskämd, megapuss på er! Tack!
Flyttat in i drömmarnas hus, och ja, gräsmattan behöver vattnas haha, men utöver det så är det verkligen heaven. Söta kaniner som skuttar omkring överallt, fåglar som sjunger, växter överallt, många terasser, öppet, typ inga grannar, och bara så sjukt lugnt och skönt! Sen att vi bara är två st som bor här just nu är ju helt underbart. Perfekt verkligen!
Hade BBQ-kväll andra kvällen med hela gänget och det var så kul att träffa alla igen. Dom två tyska tjejerna hade gjort sushi, supergott! Och grabbarna skötte köttet och grillningen, blev också supergott! Nomnomnom.

Hejdå Sverige

5 veckor har nu gått sedan jag kom hem i december. Jag har hunnit med att göra och det har hänt så mycket grejer!
Bröllop
Babyshower
Spadag
Julfiranden
Skoterkörning
Nyårsfirande
Dop
Frieri
och en hel del saker däremellan!
Kommer sakna er, men tur det finns FaceTime/Messenger, så jag är bara ett samtal bort! Nu vill jag bara fram till värmen och börja använda virkade toppen farmor gjort åt mig! Haha snart så, Straya come at me bro!

Dop för Alicia!

Vilken dag! Igår döptes alltså lilla Alicia Emma Lundsten, så nu har hon ett namn for real! Det var så himla fint utsmyckat, dekorerat och dukat. Tårtorna var ju helt sjukt bra gjorda och fikat lika så! Snyggt jobbat Sandra! Sen blev det ju frieri också, woho! Och han sa ja, eller ingen vet egentligen för ingen hörde svaret hahah men ja, han sa ja! Kan det bli bättre? Rörd tjej hära. Så kom bästa farfar med ett jättefint tal, och jag kände att kan han så kan jag så då läste jag upp en dikt jag hade skrivit ner till Alicia. Jättemysigt att vara så många samlade och ja nej allt var så bra! Är en stolt syster, faster och vän. Önskar er all lycka!

25 frågor om mitt 2017

1. Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut? 
Oj, ja en väldans massa. Förutom att jag reste till länder jag aldrig varit i förut så har jag också provat på att jobba på äppelfarm, köpt bil utomlands, kört bil i vänstertrafik, bott i en van, hållit i kängurubebisar, hållit i en koala, firat det kinesiska nyåret, provat på djuphavsdykning, ridit på kamel, åkt nattåg i Indien, sett två av världens sju underverk, bott på ett Ashram, and the list goes on.

2. Höll du några av dina nyårslöften? 
Kan inte minnas att jag hade några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar?
Ja, min kära bror och hans tjej Sandra, men också min vän Julia Johansson.

4. Vilka länder besökte du?
Hong Kong, Kina, Vietnam, Thailand, Indien och Australien.

5. Är det något du saknat år 2017 som du vill ha år 2018? 
Tur. Jag vill ha mer tur och flyt och mindre motgångar. Kom igen nu 2018!

6. Största misstaget? 
Att inte teckna en försäkring på bilen.
 
7. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Japp. Har varit sjuk till och från. Haft besvär med dittan och dattan och det har som gått i vågor. Men förhoppningsvis håller jag mig friskare år 2018.

8. Bästa köpet?
Resorna helt klart. 
 
9. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och vanen.

10. Gjorde någonting dig riktigt glad?
 Ja! Massor av saker. Att jag blev faster till exempel! 
 
11. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2017? 
Mary Lou, Deadly Animals, Mr. Toot, Big Six, Jamrock Land, Bennie And The Jets, Swedish Fika, Despacito, Bambro Koyo Ganda, Follow The Sun, Nervous, Re:stacks, Feels.

12. Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Gladare. Helt klart gladare.

13. Vad önskar du att du gjort mer? 
Vandringar, yoga och träning.

14. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit mindre skräpmat kanske.

15. Hur tillbringade du julen?
Hemma i Sverige med familjen.

16. Blev du kär?
Mjo.
 
17. Favoritprogram/serie på TV?
Såg inte på någon TV-serie eller något TV-program. Eller jo, hetsade igenom hela idol då jag kom hem över jul och nyår, men det är inte mitt favoritprogram. Så pass på den.

18. Bästa boken du läste?
Påbörjade “The subtle art of not giving a fuck”, och det jag hann läsa var riktigt bra.
 
19. Största musikaliska upptäckten? 
Chris Kläfford som vann svenska Idol detta år skulle jag nog säga.

20. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
Pengar. Mycket välbehövligt!

21. Vad gjorde du på din födelsedag 2017? 
Jag var i Indien, instängd på hotellrummet och åt Dominopizza med Ida och Bettan eftersom det var för farligt att vistas utomhus.

22. Hur skulle du beskriva din stil år 2017?
Bekväma kläder. Ofta elefantbyxor och en topp/linne, lite bohem, lite ledig. Men också väldigt ofta träningskläder, bara för att jag jobbar i det och det är bekvämt.

23. Sjukaste festkvällen?
Haha Peking, helt klart! Så jävla kul och sjuk kväll!
 
24. Vem saknade du?
Släkt och vänner.

25. De bästa nya människorna du träffade?
Bettan, Benjamin och Lucas, Adam och Chris, George och Luca, Dom, Andrea, Alla fina människor i the share house, alla fina människor på Happy Apple campingen. Och självklart lilla Alicia!!
 

Gott nytt år!

Det nya året ringdes in hemma hos Johanna och Alexander! Dom hade pyntat så himla fint, maten var gudomligt god och sällskapet var riktigt trevligt! Vi spelade lite sällskapsspel, minglade och skålade på 12 slaget, sen tittade vi på när grabbarna avfyrade fyrverkerier. Det var en mycket trevlig kväll!

Tack 2017 och välkommen 2018!

Sista dagen på året!

Sista dagen på året spenderades på bästa sätt! Åkte ut till Kevins föräldrars hus och njöt av den norrländska vintern. Vi grillade renskav på muurikka, drack varm choklad, värmde rumporna på fårskinn, grillade falukorv och körde skoter! Alltså vilken dag! Detta är något man verkligen saknat att göra.

Julia och Kevin, vilka stjärnor ni är som tar med mig på sånt här mys!

RSS 2.0