Gran Canaria! <3

Vilken härlig och välbehövlig resa!
Första gången jag firar julen på annat ställe än hemma, och även ifall det inte blev lika mkt julstämning som vanligt så njöt jag som tusan ändå!
Sjukt härligt med värmen, ljuset, miljön, sällskapet osv, lovely! :D
Sen så köpte jag ju mig en äkta Michael Kors väska, iih så lycklig! och så länge som jag velat ha en, så fanns den perfekta väskan där och väntade på miig :D lycka! :D  
Men istället för att skriva en lång text om vad vi har hittat på för nått och så, så har jag lagt upp en bildbomb så ni kan se för er själva hehe ;)
Klicka på dom små bilderna så förstoras dom =)
Feast your eyes:
♥♥

Bana 2

Idag bytte jag bana på jobbet och blev varmt welcomnad! haha -känner mig speciell.
3 veckor kvar på jobbet nuu och det ska jag nog kunna överleva ;D (Y)
Sen drar vi ju uuutomlaaaands :D weei!

Mysmysmys

Efter jobbet i fredags tänkte jag anstränga mig lite extra och duka fram för en romantisk middag eftersom Ogge Oggelito skulle komma hiiit!=) Så efter lite städande och donande så blev det att kyla vinet, fixa maten, tända massa ljus, strö rosenblad på bordet, sätta igång mysmusik och vänta på duudens ankomst!
Supermysig middag blev det med supermysigt sällskaap=)
♥Lovelovelove♥
I lördags hade vi (jag,Oskar,Cissi,Adam) våran efterlängtade julkväll! Det blev pepparkaksbak till mysig julmusik och fantasin flödade så vissa pepparkakor blev.. haha jaa som dom blev! Goda var dom iaf ;D Sedan intog vi soffan för då var det dags för den traditionella julfilmen "Love Actually"! och den var lika bra som alltid :D
Efter en jättetrevlig kväll så bar det av hem till Byske igen, och där skulle vi hämta upp nå fyllon haha och skjutsa hem dom till stan ;) så då vi kom fram till Byske var det bara att vända om igen och köra tillbaka till staaan=) och efter att ha släppt av allihopa, köra hem till Byske ännu en gång=) Var hemma kring halv 4... men det var en minst sagt rolig bilfärd med dom förfriskade människorna i baksätet haha ;D kulkul!
RSS 2.0