Frankeee

3 dagars jobb avklarat och det känns suuper! Skönt att komma in i arbetandet igen=)
Detta ↓ har varit min arbetsplats dessa dagar, och imorrn ska jag vara på en annan monteringsbana så det blir spännande=) Är ju snart helg också, och planerna för helgen är lite oklart än så vi får se vad som händer helt enkelt, spåånar på=)

Alla hjärtans dag

Och så var ännu en underbar helg slut..=) Fredagen (hjärtedagen) spenderades på bästa sätt, mumsig 3-rättersmiddag på Kriti med bästa sällskapet ♥! Dagen avslutades med filmmys, och sedan ett samtal från Franke, SÅ NU HAR JAG FÅTT JOBB! äntligen :D
Lördagen kan vi ju kalla för kreativitetens dag. Började med att rulla ihop en snögubbe som blev väldigt atletisk, och sedan slog vi våra kloka huvuden ihop och gjorde en riktigt mumsig middag! nomnom=)
3-rätters
Först failade vi lite hehe.. men sen blev den som den skulle! ;)
Maten vi lagade ↑
Först ett lager med tacobröd, sedan på med stekt och kryddad köttfärs, sedan ett till lager med tacobröd och så på med mer köttfärs. Sedan krossade tacochips med chilismak strödda över alltihopa och sist men inte minst riven ost över det! And in the oven it goes! Dreggel dreggel, det var meget gott=)

-Vila i frid-

Fuck cancer....

Planka, bio och firande

I helgen fick jag finbesök och vi blev bjudna på hemmagjord (supermumsig) plankstek hos mama, och efter vi tryckt i oss den så drog vi till stan för att se Frozen på bio=) Filmen var dock en besvikelse.. hade nog för höga förväntningar på den :P Söndag firade vi mormor eftersom hon fyllt år, och på kvällen visades Da Vinci koden på tv och det är såna tillfällen man önskar att man vore lite smartare och faktiskt förstår vad som händer i filmen! Men som tur var så fick jag förklarat under filmens gång hehe, lucky mee!=)
Nu är det jobbsökande i sinne som gäller för moi, är rastlös så det heter duga,
så ja, ett jobb hade suttit fint!
Inte riktigt nyaste bilden på jag och mormor ↑ men den är mysig!=)
RSS 2.0