Pite-Rönnskär

Var ut på en båttur i söndags med tjejerna. Destinationen var Pite-Rönnskär och gud vilken mysig ö! Kändes typ som att man var på Saltkråkan. Och härligt väder fick vi också=) Blev en rundtur på ön, gå längst upp i fyren, och en mysig picknick med solnedgång. Toppen!

Hejdåfest

Fredagen jobbade jag min sista dag på Byske Havsbad. Blandade känslor då jag tyckte att det var ett riktigt bra jobb.. samtidigt så längtade jag tillbaka till lägenheten och "mitt liv" i Luleå. Men jag är glad för att ha fått jobba i receptionen som jag så länge velat testa göra! Tacktack för i sommar Byskee, och på återseende!
-
Lördagen hade vi hejdåfest för Frida, Lisa och Jenny som ska flytta söderut för att plugga, så vi samlades ett tjejgäng hemma hos Jenny och partajade. Sedan drog vi ut till Bryggarbacken för lite dans och drinkar=)
Tack för en trevlig kväll bruudaaaar! :* ♥

Hemkomst och spelkväll!=)

Såå glad att denna snygging äntligen hittat upp igen! ♥↓
Det var i onsdags som läckerbiten tog flyget upp och på kvällen drog vi in till Robin och Sandra i stan för att ha spelkväll med några kompisar! Var himla kul! mkt skratt och flum, haha I like!
RSS 2.0