ESC 2015!

Aaaaaaah vi VANN!! IGEN! Heja heja! Härligt jobbat Månsan! Wiiiie Sverige Sverige Sverige! =D =D <3
We are the heeeeroooooosss!!

Krabbig sminkning!

Kände för att förvandla mina läppar till en krabba idag och detta blev resultatet!=)

Valboooorgs!

Haha fan vad kul!
Denna kväll bokstavligen sprang iväg! Lyckad från början till slut!
Kvällen bestod av sjukt god mat, gott dricka, underbart sällskap, lista med lite roliga "regler" där det bland annat stod att varje gång någon nämnde ordet Valborg så straffas man med att säga en rolig historia, så det blev många historier och mycket skratt! Vi hade alla utmaningar som man skulle göra under kvällens gång, som man inte fick berätta om förrän i slutet på kvällen. En utmaning var tex. att man skulle gå fram till den man minst känner på festen och berätta hur ens underkläder skär in! haha sjukt pinsamt. Men himla kul! Vi spelade sällskapsspel, I din vildaste fantasi, och sen drog vi oss utåt för lite kubbstafett och raketer!=) Fler och fler började droppa in och kvällen blev bara roligare och roligare! Eklund och gänget kom dit också och jag fick dansa bugg med Joel! skitkul men jag trodde verkligen att jag skämde ut mig inför allihopa men det visade sig att det tydligen sett väldigt bra ut så man tackar man tackar för den egoboosten haha :D Massor med dans, spex, skratt, sång och skålande! Tequilashots kan vi dock konstatera att jag inte är så haj på, men man kan ju inte vara bäst på allt ;) haha! Nej denna kväll var roligaste kvällen på länge! :D

Juuullzor

Äntligen har denna pingla hittat hem!
Blev en dag på stan i skeå i tisdags tillsammans och vi köpte oss varsin klänning (jag fick min som födelsedagspresent) taack bästis! :* och så hittade jag mig ett par shorts som jag länge letat!=) Sedan gjordes lite ärenden, fixade bilen hos broder, och grattade lillkusinen i drängs!
Snart Jullan är vi i Portugal och glider på vågorna! haha fasen vad jag längtar! :D

En arg Evelina.

Visst är det väl skrattretande.
Då förra fredagen, som råkade vara löningshelg, blir en riktig röjfest på innergården med trummor och skriksång till 3 på natten, och dom ovanför oss har igång musik och basen dunkandes hela natten lång så ligger jag vaken till kl 6 och ska upp bara någon timme senare för att jobba. En viktig arbetsdag som jag blivit förvarnad om att det skulle bli sjukt mycket kunder och extra viktigt att vara pigg och skärpt just den dagen. Jag har dock full förståelse att det festas loss, vi bor ju trots allt på ett studentområde och det brukar inte festas så extremt som det gjorde just den natten så jag tänkte att jag får väl offra denna natt iaf, sjukt synd att det var just den natten dock. MEN det som fick mig att koka över av ilska var att då jag stigit upp och ska på väg till jobbet så ser jag en lappjävel sitta på våran dörr. Vafaan!? inte nog med att man fått stå ut med att ligga vaken en natt, nejdå, då ska man få SKULDEN för allt också! Fy faaan vad jag var arg! Detta var lappen vi fick ↓
Och efter jobbet så hade jag sansat mig liiite och skrev ett svar och satte bredvid den andra lappen.
Det tog inte lång tid innan människan som satt dit klagomålet tog bort lapparna. Så där fick hen så hen teg! hahah näe fy så arg jag var pjuuuh!

Oskar 25 år!

22a april var Ogges dag! Då ordnade jag och några kompisar till han ett överraskningsfirande som innehöll sång, tjut, ballonger, glitter, serpentiner, fika och tårta! Haha var kul att se reaktionen! Blev ett lyckat överraskande och ett glatt födelsedagsbarn! Så mission completed! ;)
Till middag blev det att grilla egenmarinerade kotletter och bästa vinet (Barefoot) till! Mycket mycket mycket gott=)
RSS 2.0