This past few days

Har jobbat och jobbat och jobbat. I lördags slutade vi dock lite tidigare, skönt! Då gjorde vi oss klara för festligheter och umgicks med kära vänner! Drog ut på Viscosity och sen Central i vanlig ordning haha. Nästan alla vi jobbar med i skjulet var också ute så det var riktigt kul! Taxifärden tillbaka var dock allt annat än kul.. En kompis till oss spydde ner taxin och taxichauffören blev så arg så han, på riktigt, försökte köra över honom. Helt jävla puckad i huvet. Vi som satt kvar i taxin flög åt helvete eftersom han körde som en galning och försökte pricka killen med bilen. Flera gånger. Så jävla sjukt. Vi var alla i chock efter den händelsen. Kommer aldrig åka med den idioten till taxichaufför igen. Fuck no. Våran kompis klarade sig utan skador så det var ju bra.

Söndagen spenderades med vännerna igen och då åkte vi ut till en nationalpark och hade BBQ, lyssnade på italiensk musik (som aldrig försvinner ur huvudet haha), drack öl och bara umgicks. Mycket trevlig dag!

Idag fick jag en dag ledigt från jobbet eftersom det är så lugnt med ordrar just nu. Skönt ändå. Jag vill ju så klart jobba, men känner att denna dag var väldigt välbehövlig. Har bakat chokladbollar medans jag lyssnat på Eros Ramazzotti haha, kluddat på i min anteckningsbok och ritat lite, myst med hunden Jack, städat bilen, fixat mina arbetsbyxor som hade gått sönder osv. Får se vad resten av dagen har att erbjuda!

Faster Evelina!

I lördags hände det äntligen! Lilla Alicia kom till världen! Välkommen lilla du. Nu är det inte länge kvar tills faster får hålla dig och ösa dig med massa kärlek. Längtaaar såå!

 

88 farmdagar done!

Nu har jag jobbat klart alla mina 88 farmdagar för att kunna ha möjlighet till ett till års arbetsvisum i Australien! Woopwoop! Har jobbat med picking, pruning, cherry picker pruning, och till sist the packing shed. Ska jobba här ett tag till dock, men då är det för pengarna och inte för farmdagar! Så känns skönt att vi bara kan dra när vi vill eftersom vi inte ”behöver” vara kvar på farmen längre. Får se hur länge vi står ut haha! 

Första och andra svängen på farmen har varit helt olika. Annat folk, andra typer av arbetsuppgifter osv. Same same but different!

Haft både bra och dåliga dagar, underbara och hemska, arga och glada, roliga och sorgliga, sjuka och friska, haha jaa jag tror nog man har haft alla dess känslor under denna tid! Har dock flera guldmoments som jag tar med mig och kommer leva länge på, fina fina minnen!

Fredag den 13e

Jotack, nog känns det att det är en sån dag nog. Mössen kom tillbaka... så jävla jobbiiiigt! Jag orkar fasen inte, äckliga jävla gnagare. Vi är ju dock mer förberedda denna gång med fällor, bete och sånt som Anticimex satte dit åt oss förra gången. Förhoppningsvis blir det bara en snabbvisit och att dom inte bjuder in hela familjen. Hoppas hoppas.

Annars då? Jodå det rullar på. Jobbar inne i the packing shed nu, så kollar och packar äpplen dag in och dag ut. Är riktigt bra med pengar så det är nice! Blivit några 12 timmars pass så man är ju lite trött efteråt men så värt det! Kommer förhoppningsvis få jobba kvar enda tills jag åker hem över jul och nyår, så det är planen.

self-revelation

I wanted the reward and not the struggle.
I wanted the result and not the process.
I was in love with not the fight but only the victory.
And life doesn’t work that way.
-Mark Manson

Utekväll med Happy Apple familjen

I helgen drog vi (gänget på campingen) ut för att partaja i Stanthorpe. Var riktigt kul med goda drinkar och shots på cocktailbaren Viscosity. Sedan drog vi vidare till Central (som vanligt haha) och shakade bootey! Central är ju Central.. som ett skoldisko haha men sällskapet gjorde att det blev en riktigt lyckad och kul kväll!

Här nedan är vi hela Happy Apple familjen samlade. Fina fina människor!

RSS 2.0