Förra helgens bravader

Denna lördag var inte som alla andra lördagar, den var bättre!! Vi skulle alltså ha en bbq fest hemma hos oss och jag visste inte när jag skulle sluta jobba men visste att jag absolut skulle vara med på festen! Jobbade till halv 10 på kvällen.. 13 timmars pass haha så då jag tillslut kom hem, trött och vrålhungrig så fick jag lite utav en chock. SHIIIIT vad mycket folk!!! Helt stört med folk, och dom hade kopplat in en mikrofon till högtalarna och sjöng/skrek med musiken så jag tror hela Stanthorpe hörde haha. Det var kaos fast bra kaos. Hade inte sett hälften av människorna förut men dom flesta vad superdupertrevliga verkligen! Jättekul! Lite spännande var det dock att komma hem till detta och snabbta sig en dusch då folk sprang in till badrummet hela tiden (finns inget lås), boxa sig igenom folkmassan för att komma in till mitt rum för att fixa mig, sminka mig och ta på festkläder, slänga i sig nudlar och hälla i sig vin för att komma ikapp haha åharre, lite stressigt ja, men värt det! Det var en superkul kväll och jag lärde känna så mkt nya härliga människor, Wiie!

Dagen efter var en dag av avkoppling. Några från festen övernattade och några kom över för att chilla. Vi rullade ut yogamattor på gräsmattan för dom som ville yoga lite och jag höll i min första yogalektion! Kul! Sedan avrundade vi med en 10 minuters guidad meditation. Jätteskönt!

På söndagskvällen blev jag upplockad av några dudes för att åka till Warwick och se på bio! Det blev filmen ”Venom”, inte riktigt min typ av film, men grabbarna gillade den och jag tycker det var kul att åka iväg en sväng!

Har bara bilder från Söndagen att bjuda på, så här har ni ett gäng yogis haha!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0