Australia, we meet again!

Tillbaka till värmen! Flygningen som jag var så nervös över gick supersmidigt och inge krångel alls, såå nice! Sen att Ida och Andrea stod och väntade på mig på flygplatsen i Brisbane med en jäkla ”Welcome back from rehab”-skylt (Hahah fuck you!) gjorde alla timmars flygning så värt det! Fick presenter av dom båda, ett jättefint Thomas Sabo armband och halsband, sen hade dom pyntat bilen med färgglada uppblåsta kondomer som ballonger haha och chips med sourcream and onion smak, samt rosé bubbel! Blev så bortskämd, megapuss på er! Tack!
Flyttat in i drömmarnas hus, och ja, gräsmattan behöver vattnas haha, men utöver det så är det verkligen heaven. Söta kaniner som skuttar omkring överallt, fåglar som sjunger, växter överallt, många terasser, öppet, typ inga grannar, och bara så sjukt lugnt och skönt! Sen att vi bara är två st som bor här just nu är ju helt underbart. Perfekt verkligen!
Hade BBQ-kväll andra kvällen med hela gänget och det var så kul att träffa alla igen. Dom två tyska tjejerna hade gjort sushi, supergott! Och grabbarna skötte köttet och grillningen, blev också supergott! Nomnomnom.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0