Melbourne!

Tiden i Melbourne blev väl inte riktigt som det var tänkt haha. Var så svårt att hitta bra campingar som också hade okej avstånd till centrum, men då huxflux fick Ida ett meddelande av en snubbe som åkt med samma buss som oss i NZ förra året (ingen av oss hade pratat med honom sen NZ), men han erbjöd sig att vi fick bo i hans hus, jättesnällt! Så vi körde dit och det var perfekt med gångavstånd in till stan och Ikea låg supernära osv. 

Men... varje morgon hade han planerat upp dagen för oss. Det var det ena efter det andra och han hade väl någon idé att vi skulle umgås varje dag. Jag vet att han bara menade väl och ville ha lite sällskap, men allt jag ville var faktiskt att åka in till stan och upptäcka/njuta av Melbourne själv eller tillsammans med Ida. Vi ville kunna styra vår tid i Melbourne själva och göra saker vi kände för att göra utan att ha dåligt samvete för det. Så det blev ganska jobbigt. Vi gick dock ut med honom en kväll och hälsade på hans kompis Matt som bor i Melbournes högsta skyskrapa. Lägenheten var inte fy skam med utsikt över hela staden och fönsterna täckte hela väggarna. Wow! Så där drack vi lite vin, surrade om allt möjligt och bara hade det nice! Matt var hur trevlig som helst och det var riktigt kul faktiskt. Resten av kvällen blev en flopp kan man väl säga haha då han vi bodde hos skulle ta oss till alla olika barer/nattklubbar som fanns för att festa loss och varken jag eller Ida var på partyhumör, vilket vi också berättat för honom. Ville bara sova som den tantalur man är haha, men det fick vi inte göra.

Låter kanske otacksam men det var helt enkelt inte kul att bo där. Och ja, både jag och Ida försökte faktiskt, men nej, det var inte kul.

Utöver det så har vi bland annat shoppat, unnat oss gomiddag och vin, hängt på biblioteket, caféer, Ikea, filmkväll i Ivan med chirre och svensk dirre, mums!

Har inte tagit några bilder alls denna gång, förutom dom med änglavingarna då, men inga på staden eller nånting sånt. Me so very sorry, ska bättra mig, lovar.

Och hey!! Fick veta att Skrutterutten är stabil och mår bra! Tjihoo! Vår lilla bebis kommer klara sig fint!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0