Hello South Australia!

Gick ganska fort att köra från Uluru ner till Adelaide. 3 dagar tog vi oss ner på och under den bilfärden såg vi maaassor av Wedge-tailed eagles, vilket är Australiens största och mäktigaste örn, sjukt ballt! Slet sönder en känguru längs vägen, vilket var lite hemskt att se men ballt på samma gång, inga små örnar inte! Svåra att fånga på bild, speciellt när man kör på en motorväg men fick några halvdåliga bilder på några av dom. 

Vi stannade några gånger längs vägen men då för att kolla döda kängurusar om dom hade en bebis i pungen som fortfarande var vid liv. Väldigt vanligt att mamman dör i kraschen men bebisen överlever och ligger kvar i pungen, men nix hittade ingen, ska fortsätta leta dock och hittar vi en så ska vi ta hand om det lilla livet!

Korsade gränsen Northern Territory till South Australia och NT har varit väldigt annorlunda och häftigt, cool natur och spännande att se en annan del av landet, men det kändes ändå som en lättnad att lämna och köra in till SA. Hej civilisationen! Som jag har saknat dig!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0