Farmeeen

Nuu har vi bytt boende! Ville egentligen stanna kvar i vår lilla stuga men blev förflyttade till ett större hus pga att ett killgäng skulle flytta in i lillstugan. 

Vi var lite skeptiska först till förändringen men så fort vi satte foten i det nya huset så kände jag att det var så himla rätt! Sen att alla tjejer som bor här är så snälla, roliga och välkomnande gjorde ju saken bara bättre! I detta hus är det också varmt, så vi får sova hela nätterna utan att frysa, niice! Det enda minuset är att det springer runt små skorpioner lite då och då här inne.. men det är ändå bra på ett sätt att dom är här för dom äter tydligen termiter och sånt skit, så dom kan få bo med oss. Sen tar det nu ca 1 timma att gå till jobbet, och lika lång tid att gå hem från jobbet, obviously. Menmen, det är bra med motion! Det kan vi behöva haha. Utöver det så är det perfekt! 

I lördags efter arbetspasset var det dags för lite festligheter i vårt nya hus, så slängde på mig lite smink (vilket känns som att det var en evighet sen sist), bytte om till något annat är arbetskläder och korkade upp vinet! Sen fick vi besök av folk från ett av de andra husen också, jättetrevliga! Så där att vi och tjattrade på.

Senare på kvällen drog vi in till Stanthorpe för att gå ut på den enda baren som finns där, Central heter det placet och det var som ett gammalt skoldisco.. Jag var inte imponerad haha. Nej förfesten var mycket roligare!

Utöver det så har vi jobbat och jobbat och jobbat, fightats med krypen men också fått turen att se massor med kängurusar!! En morgon då vi tog traktorn till vårt plockställe så hoppade det runt en hel bunt med kängurusar på ängen bredvid, såå mysigt! Det var en bra morgon! Och en annan dag såg vi tre stycken som stod mellan några äppelträd, pallade säkert några äpplen, tjuuuvar! Men det kan dom gärna få göra. Dom kan få hjälpa till och plocka några tillsammans med mig, det hade jag inte haft något emot! Hehe sötisar! Hann inte med att få någon bild på dom dock..Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0