CHIANG RAI 6 mar - 9 mar

Vi fick helt enkelt inte nog av Chiang Rai! Haha nej men vi var ju tvunga att åka tillbaka för att bland annat prova elefantbajskaffet juu! Och det var minsann en upplevelse. Jag hade mailat lite med grundaren Blake och han tyckte att vi skulle besöka Anantara resort för att prova det. Det är tydligen där bajskaffet har sitt ursprung, so off we went!
Superfancy 5-stjärnigt hotell med vakter vid ingången, personal som hjälpte oss ut ur taxin och visade vägen till restaurangen. Drog ut stolarna åt oss vid bordet och berättade lite fakta om kaffet som heter Black Ivory Coffee. Vi blev verkligen behandlade som kungligheter! Så malde dom kaffebönorna vid vårt bord (jag fick också prova hehe) och gjorde i ordning kaffet i en bryggare från 1840 talet. Sedan fick vi tre fat av godsaker att smaka på till kaffet. Jag kan inte riktigt säga att kaffet var skitgott men inte heller att det smakade skit, men det var lite blaskigt fast helt okej skitkaffe! Hähää. Sen avslutade vi med att beställa in en flarra viiin! Mycket bra dag.
På kvällen sen när vi kommit tillbaka till hostlet drog vi ut på en bar, träffade lite härligt folk och det slutade med att vi åkte tuctuc (med en förare som inte var så klar i huvudet haha) och kom fram till ett ställe vid vattnet där vi startade en lägereld under en palm. En av killarna (från USA) som åkte med spelade på sin Banjo och sjöng, en annan (från England) spelade gitarr och munspel, och så turades vi om att spela tamburin. Det var supermysigt och trevligt!
Dagen efter drog jag och Ida på ett kattcafé och fikade lite, pratade om lite allt möjligt och försökte hålla borta en hungrig katt från vårt fika haha. Älskar konceptet med alla tussisar som omgav oss! Det blev som en helt annan stämning, jättemysigt!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0