VIETNAM 29 jan - 10 feb

Vietnam blev inte riktigt som vi hade tänkt.. Alla saker vi planerat att göra där gick inte att göra, dels för att det inte var säsong men också för att vi hade för lite tid på oss. 2 veckor att upptäcka ett helt land i ungefär samma storlek som Sverige var inte den bästa idén. Men det vi hann göra iaf var att bland annat åka en nice partybåt ut till Ha Long Bay från Hanoi. Chill folk, chill musik, god mat och goda drinkar! Vi gjorde ett stopp längs vägen för att paddla lite kayak vilket var superhärligt! Jag paddlade med en snubbe från Holland och så hade vi lite vattenkrig med Ida och Bettan som paddlade i en annan kayak haha. Åkte vidare sen med båten till Ha Long Bay och hade jättetrevligt på det stället! Det var så himla mysigt och kul! Vi bodde i Bungalows precis vid vattnet så det var underbart. Hängde mkt med några sköna Australiensare, Chris, Adam och John. Vi utmanade varandra i beerpong och dansade massor!
Utöver den utflykten så har vi hängt en kväll på en reggae bar i Hoi An, mötte upp Australiensarna igen också, var trevligt!
Hyrde en privat bil med chaufför som skulle köra oss från Hoi An till Nha Trang, en bilfärd som tog 10 timmar och höll på att ta död på oss. Vi var så himla nära att krocka så många gånger, och chauffören var helt jävla galen. Ingen av oss mådde så bra när vi tillslut kom fram haha fyy. Men vi överlevde!
Nha Trang visade sig vara turistparadiset för ryssar. Ryssar överallt! Folk som pratade med oss pratade på ryska, menyerna på restaurangerna var översatta till ryska och hostlet vi bodde på kryllade av partyryssar. Var vi verkligen i Vietnam? Haha. Vi hade väldigt tur med vädret och hängde mest på stranden. Jag brände sönder mig rätt så rejält första dagen så för mig blev det att ligga i skuggan resten av tiden. Åkte på en matförgiftning också. Haha det gick så bra för mig.. Sen tog vi nattbuss till vårt sista stopp Ho Chi Minh, där vi bara egentligen övernattade för att dagen efter ta flyget till Thailand.
Höjdpunkten på resan i Vietnam har absolut varit den tiden vi spenderade i Ha Long Bay! Det var nice!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0