Cairns!

En vecka ungefär blev spenderat uppe i Cairns och det har varit helt underbart! Vi har gjort massor med grejer och träffat massor med härligt folk! Det första vi gjorde var att möta upp Benjamin från Chile som vi lärde känna i Kina, såå kul att ses igen! Tog in på samma hostel som honom och det stället var kanon, riktigt bra stämning och skönt folk!

En dag hände något ganska sjukt, jag och Ida hade lagat middag och gick ner till allrummet för att äta, såg ett bord vi kunde slå oss ner vid och där satt två grabbar. Vi hälsade och sen såg jag att ena killen var så sjukt lik någon vi hängde med en kväll i Thailand så jag sa det till Ida. Då frågade hon honom om han heter George och det gjorde han, sen började det gå upp för honom också vilka vi var och haha shit vad världen är liten! Så där satt vi, flera månader senare, vid samma bord i ett helt annat land! Vi hade inte hållit någon kontakt alls med honom eller lagt till på fb eller nånting, haha så sjukt! Hans resekompis var den andra snubben som satt vid bordet, Luca, och han visade sig vara en riktigt trevlig prick han också! Så dom grabbarna hängde vi med en stor del av tiden vi spenderade i Cairns! Och så klart med Benjamin också! Vi har chillat mycket vid lagoonen, spelat mycket kortspel och njutit av solen och av livet haha!

Utöver det så har vi gått på night markets, åkt på en rainforest and waterfall tour, matat wallabies, kängurus och hållit i en koala, snorklat i stora barriärrevet, shoppat loss i den svenska butiken, haft gruppmiddag på hostlet, sett tusentals fladdermöss, åkt till en Aboriginal marknad, hängt på Ellis beach, druckit mycket goon och umgåtts med riktigt nice folk! Nej jag är så nöjd över tiden vi spenderat i Cairns, det har verkligen varit kanon!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0