KHAJURAHO 3 apr - 5 apr

Här besökte vi massor av tempel! Riktigt riktigt gamla och häftiga tempel. Barnförbjudet dock, enligt mig haha. The temple of love som de kallas hade många erotiska skulpturer där det fanns med både djur och barn och allt möjligt. Dom var riktigt sjuka jävlar på den tiden alltså. Men byggnaderna var väldigt imponerande och unika, aldrig sett något liknande så det var helt klart worth a visit.

Andra dagen var det dags för jeepsafari! Vi gav oss ut tidigt på morgonen i hopp om att få se en tiger eller två i nationalparken Panna Tiger Reserve! Men någon tiger såg vi aldrig, så det var synd.. Det vi fick se var prickiga rådjur, andra rådjur, apor, antiloper, krokodil, häftiga fåglar och öppna landskap med riktigt vackra vyer! Jeepturen i naturen var så himla härlig bara den, så det var riktigt nice. Sen fick vi prova köra jeepen också, så Ida hoppade fram direkt och gasade på! Hahah det var en guppig jävla tur men kul som tusan! Så drog vi igång musik i jeepen också "Don't stop believing" vilket var ganska så passande haha! Våran förare/guide hängde också med i jeepen när vi fick ta över den och det syntes verkligen att han hade lika kul som vi! 

Lite kul ändå att vi åker på safari för att se tigrar. Ser inga tigrar men ändå blir safarin en av de roligaste upplevelserna vi haft i Indien. Haha underbart! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0