Stockholm och Västerås!

Har haft en superfin vecka i södra sweden!
Stockholm
Det började hos Ida i Stockholm och det första vi gjorde var att beställa pizza, korka upp vin och äta jordgubbar doppade i smält choklad medans vi pratade om allt möjligt! Haha toppenbra start på semestern! =D
Sen har vi checkat ut Mall of Scandinavia vilket tyvärr inte var jätteimponerande men vi gick därifrån med varsin virkade kofta iaf, och med en sjukt konstig smak i munnen efter våra plättwraps med räkor och avocado, haha fyy ingen hit. Efter det drog vi till Vällingby och såg Tarzanpremiären på bio! Jag gillade filmen! men hade velat att Skarsgård skulle gått "full ape" ist för att fjutta på med sina grymtningar haha, menmen, over all var det en väldigt bra film! 
Annars så har vi njutit av mycket chips och dipp, druckt mycket vin och så grillat!
Haft väldigt trevligt=)
Västerås
Så hamnade jag i Västerås för att spendera resten av veckan med Sanna!
Det tog alltså hela 2 år innan vi äntligen träffades igen.. Vart har tiden flugit iväg?
Vi hade så mycket att ta igen!
Detta är i korta drag vad vi hittat på för nått:
Drog till Ängsö och chillade i solen på klipporna ett tag, varit i stallet och fått rida Sannas häst, varit ute och ätit på en tapasrestaurang, minglat på några barer, mycket chips och dipp och vin!, sällskapsspel, tacokväll, hälsat på Sannas far, haft lite roadtrips! Har blivit kär i lilla Luther (Sannas hund) och så har vi varit på födelsedagsfirande hos Birgitta och Urban! Det var Urbans son som fyllt år och det var verkligen en riktigt kul kväll med god mat, vin, sällskapsspel och väldigt trevligt sällskap!
Jag är så nöjd med denna vecka och hoppas att nästa vecka också bjuder på en massa trevligheter! I'm ready!
Och nästa gång ska det inte ta 2 år tills vi ses igen haha, det får inte hända! Tack för dessa fina dagar!