Stockholm och Magic in Motion!

Drog på en weekend i Sthlm med Emelie denna helg som var. Främst för att gå på yoga_girl event Magic in Motion som jag fick av pappa i julklapp! Wihoo! Men passade också på att bleka gaddarna hos stjärntandblekaren Emelie Nixon. Såå nöjd med mitt nu vita leende! Sen har vi gått på stan några svängar och bara haft det mys 😊
Så yoga eventet då. Alltså wow. Vi var alltså över 800 pers från alla världens hörn som samlades för att köra yoga med självaste Rachel Brathen! Kvällen började med att alla fick varsin goodiebag, flätat hår av Björn Axéns crew, och sen var det dags för yogalektion! När Rachel kom in på scenen hade hon med sig sin söta vovve Ringo och sin man Dennis. Ringo tog ett nyfiket varv runt oss alla så både jag och Emelie fick klappa sötisen! Haha så himla gullig! Så drog yogan igång och det var så skönt att få sträcka ut, slappna av och försöka hitta balans. Efter själva lektionen var det frågestund för den som ville ställa frågor till Rachel. En som ställde sig upp hade dock en annan typ av fråga som jag tror vi alla blev väldigt berörda av. Hon berättade med tårar rinnandes nerför kinderna att hennes bror varit med om en bilolycka och nu ligger i koma. Hon frågade om inte vi alla kunde försöka att "be" för honom eller skicka någon typ av tanke. Hon hoppades på ett mirakel och greppade efter varje halmstrå. Så där satt vi, över 800 främlingar och alla tog varandra i handen och blundade medan Rachel sa några fina, tröstande och stärkande ord. Vilken connection. Otroligt. När vi släppt varandras händer ställde sig en annan tjej upp i rummet för att berätta att hon för ett år sen själv låg i koma. Hon vaknade trots alla odds upp ur koman och mår idag bra, kan röra sig obehindrat och är citat "very much alive. So there's still hope."
Efter alla frågor och berättelser gick flera av oss fram till Rachel för att ge henne en lång varm kram, tackade för denna magiska kväll och avslutade sedan kvällen med att äta lite.
Tacktack för ett jättefint event! ❤️Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0